دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

المیادین: «برهم صالح» به بغداد بازگشت

یک شبکه خبری اعلام کرد که رئیس جمهور عراق پس از تهدید به استعفا و عزیمت به منطقه کردستان ، امروز و پس از هشدار رئیس پارلمان این کشور به بغداد بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۰۷ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 28
کد خبر: ۳۲۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری المیادین به نقل از منابع مطلع خبر داد که «برهم صالح» رئیس جمهور عراق پس از آنکه دو روز را در منطقه کردستان عراق سپری کرد به بغداد بازگشته است.

 

برهم صالح، پنجشنبه (26 دسامبر) پس از اعلام آمادگی برای استعفا، بغداد را به مقصد سلیمانیه ترک کرد و از معرفی نامزد پیشنهادی فراکسیون البناء به عنوان فراکسیون بزرگتر پارلمان برای تصدی پست نخست‌وزیری خودداری کرد.

 

امروز برخی از مقامات سیاسی عراق از نامه هشدار آمیز «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق به «برهم صالح» برای بازگشت فوری به بغداد خبر داده بودند.

 

الحلبوسی در نامه به صالح، به او ابلاغ کرده در صورتی که وی پست ریاست‌جمهوری را حتی بدون استعفا ترک کند، قانون اساسی به رئیس پارلمان اجازه می‌دهد که اختیارات ریاست‌جمهوری را برعهده گیرد.

 

ناظران سیاسی، تهدید برهم صالح به استعفا را یک امتیازگیری سیاسی و حاصل فشار طرف‌های خارجی بر رئیس‌جمهور عراق عنوان کرده و فرار رئیس‌جمهور به سلیمانیه را به دستور طرف‌های خارجی و با هدف مانع‌تراشی در روند انتخاب نخست‌وزیر و بحرانی‌تر کردن اوضاع و انتخاب نخست‌وزیری دیگر دانسته‌اند.

 

در این میان برخی گروه‌های سیاسی می‌گویند که صالح به دلیل این جانبداری‌ و مجری اوامر خارجی بودن و تحت تاثیر برخی احزاب داخلی بودن، دیگر رئیس جمهور مناسبی برای عراق نیست و باید استعفا کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر