جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

سهام عدالت تا آبان ۹۹ آزادسازی می‌شود

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: سهام عدالت حداکثر تا آبان سال ۹۹ آزادسازی می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،  مدتی قبل رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور گفت: سود سهام عدالت سال ۱۳۹۷ از اوائل اسفند ماه سال جاری محاسبه و به حساب مشمولان واریز خواهد شد.

 

علیرضا صالح افزود: سود سالانه فعالیت سهام شرکت‌هایی که برای مشمولان سهام عدالت اختصاص یافته دریافت و هرساله به حساب مشمولان سهام عدالت واریز می‌شود.

 

امرزو علیرضا صالح رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: سهام عدالت حداکثر تا آبان سال ۹۹ آزادسازی می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

 علیرضا صالح رییس کل سازمان خصوصی سازی اظهار کرد: آزادسازی سهام عدالت از دستورات رهبر معظم انقلاب است و به طور قطع اجرایی خواهد شد.

 

رییس کل سازمان خصوصی سازی، یکی از اهداف اصل ۴۴ قانون اساسی را تشویق مردم برای سرمایه‌گذاری در بورس ذکر کرد و گفت: امیدواریم این امر هر چه زودتر با آزادسازی سهام عدالت محقق پیدا کند.

 

پرداخت سود سهام عدالت از اوایل اسفند

وی در ادامه با اشاره به زمان پرداخت سود سهام عدالت خاطر نشان کرد: امیدواریم از اوایل اسفند سال جاری سود سهام عدالت به مردم واریز شود.

 

صالح درباره رقم سودی که به حساب مشمولان پرداخت می‌شود، گفت: رقم دقیق آن در وضعیت کنونی مشخص نیست و باید در ابتدا سود مدنظر از شرکت‌ها دریافت و در انتها به حسابِ دارندگان سهم پرداخت کرد.

 

رییس کل سازمان خصوصی سازی گفت: باید تا بهمن ماه صبر کرد تا مشخص شود چه میزان سود به مردم تعلق می‌گیرد، اما به طور حتم تا اسفند ماه سود در نظر گرفته شده واریز می‌شود.

 

وی ادامه داد: سود‌هایی که از سوی شرکت‌ها در اختیار ما قرار می‌گیرد برای مردم است؛ بنابر این هر میزان سود به حساب سازمان واریز شود تا رقم آخر به مردم پرداخت خواهیم کرد.

 

صالح در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه در ابتدا قرار بود سود سهام عدالت در آذر ماه به حساب مشمولین پرداخت شود در حالی که زمان تعیین شده عقب افتاده است، گفت: شرکت‌ها هشت ماه فرصت دارند تا سود را در اختیار ما قرار دهند و با توجه به اینکه مجامع آن‌ها در تیرماه برگزار شد تا پایان بهمن فرصت دارند که سود را به حساب سازمان واریز کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار