بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان ماجرای مجروح شدن پزشکیان در حمله اسرائیل عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند

شیخ زکزاکی به کشور اسلامی منتقل و درمان شود

یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه شیخ زکزاکی در حقیقت شهیده زنده جهان اسلام است، گفت: امیدواریم صدای شخصیت‌ها به گوش رهبران نیجریه برسد و آنها موافقت کنند که شیخ زکزاکی به یکی از کشور اسلامی منتقل و روند درمان وی پیگیری شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت ‌الله ناصر مکارم ‌شیرازى در دیدار شماری از اعضای خانواده شیخ ابراهیم زکزاکی، با تجلیل از شخصیت این عالم وارسته و مردمی، از وی به عنوان شخصیتی قهرمان و مبارز یاد کرد که 6 فرزند خود را تقدیم اسلام کرده است.

 

وی با ابراز تاسف از وضعیت بسیار اسفناک جسمی شیخ زکزاکی و همسرش، اظهار کرد: ظلمی نیست که در حق شیخ و خانواده‌اش نکرده باشند، متاسفانه سازمان‌های بین المللی هم در این خصوص بی‌تفاوتند.

 

این مرجع تقلید با ابراز تاسف از سکوت خفت بار مدعیان حقوق بشر و سران کشورهای اسلامی در قبال این ظلم آشکار، تصریح کرد: ما این ظلم‌ها و جنایت در حق شیخ زکزاکی و خانواده ایشان را محکوم می‌کنیم و دولت نیجریه را در قبال آن مسؤول می‌دانیم.

 

وی شخصیت‌ها و متفکران جهان اسلام را به تحرک بیشتر در این خصوص توصیه اکید کرد و گفت: ما از اندیشمندان و صاحب‌نظران جهان اسلام می‌خواهیم نسبت به این موضوع اعتراض کنند، دولت نیجریه نیز باید در این خصوص مسؤولانه عمل کند و به ظلم علیه شیخ زکراکی پایان دهد.

 

آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به نقش شیخ زکزاکی در گرایش مردم نیجریه به سمت اسلام و مکتب اهل بیت(ع) فداکاری ایشان و همچنین جنایات و ظلم‌هایی که در حق وی شده را در تاریخ اسلام کم سابقه دانست.

 

وی اظهار کرد: شیخ زکزاکی در حقیقت شهیده زنده جهان اسلام است، امیدواریم صدای شخصیت‌ها به گوش رهبران نیجریه برسد و آنها موافقت کنند که شیخ زکزاکی به یکی از کشور اسلامی منتقل و روند درمان او پیگیری شود.

 

این مرجع تقلید افزود: ایشان علیه حکومت نیجریه قیام و حرکتی نکرده است، گناه او این است که نفوذ مردمی زیادی دارد و مردم ایشان را دوست دارند.

 

وی دولت و دستگاه دیپلماسی ایران اسلامی و رسانه‌ها را به فعالیت بیشتر و جدی‌تر در پیگیری وضعیت شیخ ابراهیم زکزاکی توصیه کرد و گفت: باید در این خصوص اعتراض و پیگیری‌های لازم صورت گیرد تا شیخ زکزاکی از این وضعیت دشوار و بغرنج خلاصی پیدا کند.

 

آیت الله مکارم شیرازی در پایان ضمن دعا برای سلامتی شیخ زکزاکی، از صبر و شکیبایی ایشان ستایش کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار