پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند برف پاییزی در راه است/ موج جدید بارش‌ها از وارد کشور می‌شود زمان ورود سامانه بارشی و احتمال رگبار ۴ شهر ایران در جمع گرمترین مناطق جهان عکس روز ناسا از مریخ و کندوی عسل زیر شفق قطبی جزئیات پرونده مسمومیت دانشجویان بوعلی‌سینا؛ بررسی آب، غذا و ظروف مصرفی تعطیلی کلاس‌های امروز دانشگاه علوم و تحقیقات؛ ماجرا چیست؟ ماجرای مسمومیت دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان چیست؟ حیوانات باغ وحش در دزفول به سرقت رفت / ماجرا چیست؟ اختلاف دمای ۳۷ درجه‌ای در کشور / هواشناسی تهران در دو روز آینده؛ افزایش دما، وزش باد شدید و احتمال گردوخاک

پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند

هواشناسی اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش نسبی دما در پایتخت و احتمال کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد شهری خبر داد و اعلام کرد که از روز شنبه با ورود سامانه بارشی، در برخی مناطق استان به‌ویژه نواحی شمالی، رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - 2026 October 16
کد خبر: ۳۲۱۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش بینی می‌شود.

همچنین طی این مدت در ارتفاعات استان به ویژه ارتفاعات بالادست در بعضی ساعت‌ها رخ داد رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

شایان ذکر است بدلیل عدم وزش باد قابل ملاحظه، در مناطق پرتردد شهری به ویژه در نواحی مرکزی و جنوبی تهران کاهش نسبی کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

از اواسط روز شنبه در نیمه جنوبی و مناطق غربی در بعضی ساعت‌ها وزش باد متوسط تا نسبتا شدید در مرز‌های جنوبی و غربی با احتمال گرد و خاک موقت و در ارتفاعات گاهی وزش باد نسبتا شدید تا شدید مورد انتظار می‌باشد که بهبود نسبی کیفیت هوا را در پی خواهد داشت.

از روز شنبه با ورود یک سامانه بارشی به تدریج افزایش ابر و رگبار پراکنده در برخی مناطق بویژه مناطق شمالی مورد انتظار است.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۲۵ مهر کمی ابری تا قسمتی ابری و غبار صبحگاهی در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۸ و ۳۱ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود. همچنین برای پس فردا ۲۶ مهر آسمان تهران کمی ابری تا قسمتی ابری همراه با وزش باد در بعضی ساعت‌ها، افزایش بادگاهی و بارش پراکنده از اواخر وقت کاهش ابر با حداقل و حداکثر دمای ۱۷ و ۳۰ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

کلمات کلیدی: باران هواشناسی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار