کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند

جزئیات طرح شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات چه زمانی در مجلس بررسی می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به تصویب طرح دو فوریتی شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات، گفت: طرح مذکور هفته آینده در جلسه علنی بررسی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر سلیمی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه اصلاح قانون جامع انتخابات، اظهار داشت: در چند ماه گذشته، طرح استانی شدن انتخابات با هدف اصلاح بخشی از قانون جامع انتخابات در دستور کار جلسات علنی قرار گرفت که پس از تصویب در مجلس، برای تأیید نهایی به شورای نگهبان ارسال شد.

 

وی با بیان اینکه شورای نگهبان نسبت به طرح مذکور ایراداتی را مطرح و آن را به مجلس ارجاع کرد، افزود: طرح مذکور از سوی هیئت رئیسه به کمیسیون شوراها به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شد و اعضای کمیسیون اقدام به حذف مواد مربوط به استانی شدن انتخابات کرد که البته مخالفت نمایندگان در جلسه علنی پارلمان را به دنبال داشت و در نهایت مقرر شد مجلس اصلاح قانون انتخابات را در قالب لایحه جامع انتخابات پیگیری کند اما از ابتدا مشخص بود که انجام این مهم زمان بر بوده و به عمر مجلس دهم نمی‌رسد.

 

سخنگوی کمیسیون‌ شوراهای مجلس با اشاره به تصویب کلیات طرح دو فوریتی شفافیت مالی کاندیداهای انتخابات در جلسه علنی قوه مقننه، گفت: در تدوین طرح مذکور بخش‌هایی از طرح استانی شدن انتخابات را که مربوط به هزینه‌کردهای انتخاباتی کاندیداها بود و مورد ایراد شورای نگهبان واقع نشده بود با تغییراتی در قالب طرح دو فوریتی تدوین از سوی تعدادی از نمایندگان تدوین شد که دو فوریت آن هفته گذشته در جلسه علنی مجلس به تصویب رسید.

 

سلیمی با بیان اینکه بعد از تصویب دوفوریت، طرح برای بررسی به کمیسیون شوراها ارجاع شد و با تغییراتی به تصویب رسید، ادامه داد: طرح مذکور برای بررسی به هیئت رئیسه واصل شده و احتمالا 15 آذر در دستورکار جلسه علنی قرار می‌گیرد تا جزئیات آن نیز بررسی و تصویب شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار