اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده

یارانه سوخت سرویس مدارس واریز شد

یارانه سوخت سرویس مدارس واریز شد مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور، از واریز ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت سرویس مدارس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 01
کد خبر: ۳۲۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرتضی ضامنی، در خصوص سهمیه اختصاص یافته به رانندگان سرویس مدارس، اظهار داشت، آن دسته از ناوگانی که در قالب سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» ساماندهی شده‌اند، به عنوان سرویس‌های مجاز به شمار می‌روند و از سهمیه سوخت ویژه سرویس مدارس برخواردار هستند.

 

وی افزود: در این خصوص در کارگروه مربوطه پس از بررسی‌های لازم میزان سهمیه تعلق گرفته به سرویس مدارس تا سقف ۱۲۰ لیتر برای خودروهای تک سوز و تا سقف ۸۰ لیتر برای خودروهای دو گانه سوز سهمیه بنزین اختصاص یافت.

 

ضامنی عنوان داشت: بر این اساس در مرحله نخست ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت این ناوگان از ابتدای اجرای طرح سهمیه بندی بنزین محاسبه و سهمیه مورد نظر تا پایان آذرماه محاسبه و به حساب رانندگان مشمول واریز شده است.

 

این مسئول خاطر نشان کرد: رانندگان فقط جهت پرداخت هزینه سوخت در جایگاه‌های عرضه بنزین می‌توانند از این یارانه استفاده نمایند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در ادامه گفت: آن دسته از رانندگان سرویس مدارس که در آژانس‌های کرایه تاکسی یا تاکسی‌های اینترنتی هم مشغول به فعالیت می‌باشند و اطلاعات خود را ثبت نموده‌اند به صورت تجمیعی یارانه سوخت خود را دریافت می‌نمایند.

 

ضامنی متذکر شد: آن دسته از رانندگان سرویس مدارس که تا ۲۰ آذر اطلاعات خود را تکمیل نمودند و از جانب شهرداری‌ها تأئید و اطلاعاتشان صحیح می‌باشد امروز مشمول دریافت ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت بوده و اعتبار فوق به حساب شبایی که در سامانه معرفی نمودند توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی واریز شده است.

 

وی در پایان گفت: در مرحله نخست، اطلاعات ۸۸۷۵۳ راننده سرویس مدرسه جهت دریافت سهمیه سوخت ارسال شده است که از این تعداد، اطلاعات ۵۶۵۰۴ نفر کامل و اعتبار مربوط به سهمیه سوخت به حساب آنها واریز شده است. آن دسته از رانندگان سرویس مدارسی که اطلاعاتشان صحیح نبوده از روز یکشنبه ۱۵ دی می‌توانند براساس پیامکی که برای آنها ارسال خواهد شد نسبت به تکمیل اطلاعات و رفع نواقص اقدام نمایند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار