دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

آمریکایی‌ها ۱۶ کشور را واسطه قرار دادند تا ایران اقدامی انجام ندهد

آمریکایی‌ها ۱۶ کشور را واسطه قرار دادند تا ایران اقدامی انجام ندهد رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بعد از ترور سردار سلیمانی آمریکایی‌ها ۱۶ کشور را واسطه قرار دادند تا ایرانی‌ها کاری نکنند یا اگر کاری هم‌ می‌کنند یکی از سران آمریکا را ترور کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش شامگاه شنبه در مراسم یاد بود سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که در مسجد مهدیه ورامین برگزار شد، اظهار داشت: آمریکایی‌ها جهت ناامن کردن منطقه ۷ تریلیون دلار هزینه کردند ولی سردار سلیمانی همه این نقشه‌های آمریکا را از بین برده بود.

 

وی تاکید کرد: استیضاح ترامپ باعث می‌شود تا ترامپ و دولت آن ناکارآمد جلوه کند، ترامپ کار بسیار سختی در پیش رو دارد، چراکه ناکامی‌های آمریکا در سوریه، عراق و افغانستان به ترامپ و دولت آن مربوط می‌شود.

 

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران  گفت: بعد از ترور سردار سلیمانی آمریکایی‌ها ۱۶ کشور را واسطه قرار دادند تا ایرانی‌ها کاری نکنند یا اگر کاری هم‌ می‌کنند یکی از سران آمریکا را ترور کنند.

 

پوردستان خاطرنشان کرد: ترور سردار سلیمانی برای کشور بسیار سخت بود ولی شک نکنید خون حاج قاسم سلیمانی پایمال نخواهد شد و به شدت به اقدام آمریکایی پاسخ خواهیم داد.

 

وی در ادامه بیان داشت: ما فرزندان انقلاب خمینی(ره) هستم، بی‌شک در مسیر جبهه مقاومت با قدرت بیشتر قدم خواهیم برداشت و نام ایران را روز به روز در اقتدار قرار خواهیم داد.

 

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان گفت: نام و یاد سردار سلیمانی هیچ وقت فراموش نمی‌شود، سردار سلیمانی شهید شد ولی بیش از ۵۰ میلیون قاسم سلیمانی در کشور رشد کرد و به وجود آمد.

 

وی گفت: وقتی روح انسان بزرگ شد، جسم به زحمت می‌افتد، ثمره روح بزرگ این است که انسان از همه چیز می‌گذرد تا از ولایت جدا نشود و بدون چون و چرا از ولایت و رهبری اطاعت می‌کند، شهدای والامقام کشور در زمان بحران از همه چیز گذشتند و دغدغه ولایت، رهبری و مردم را داشتند.

 

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: سردار سلیمانی هیچ وقت رفاه آسایش را برای خود نمی‌خواست همیشه بهترین‌ها را برای بسیجی‌ها و زیر دستی‌ها می‌خواست.

 

وی در ادامه این مراسم افزود: سردار سلیمانی هیچ وقت از امکانات دولتی برای رفاه خود و خانواده‌اش استفاده نکرد، سردار سلیمانی هیچ وقت در عملیات‌ها از اتاق فرماندهی نبرد را هدایت نکرد، همیشه در وسط میدان بود و به عنوان فرمانده جهادی در دنیا شناخته شد. 

 

وی بیان داشت: سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی همواره گوش به فرمان رهبری بود، فرماندهی که بدون چون و چرا از ولایت و امامت پیروی می‌کرد رفتار حاج قاسم مانند فرماندهی مالک اشتر در زمان امامت حضرت علی (ع) است.

 

پوردستان تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند، شهادت حاج قاسم سلیمانی جهاد اکبر بود که به آن دست یافت.

 

وی در ادامه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ تمام معاهدات بین‌المللی را بر هم زد، چراکه ایران در آن زمان زیر سلطه آمریکا بود و علت ناراحتی آمریکا این بود که ایران دیگر زیر بار ظلم نمی‌رفت و در همین راستا تمام کشور را بعد از پیروزی انقلاب درگیر ترورها، اغتشاشات، درگیری‌های خیابانی و غیره کرد ولی موفق نشد.

 

پوردستان اظهار کرد: آمریکایی‌ها به دنبال این بودند که کشور را در حوزه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی ساقط کنند، هدف اصلی آنها سرنگونی کشور بود به همین منظور به منطقه خاورمیانه لشکرکشی کردند و از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ به دو کشور افغانستان و عراق حمله کردند.

 

وی بیان کرد: در سال ۲۰۱۳ آمریکا طرح خاورمیانه جدید را مطرح کرد و هدف از این کار کوچک کردن کشورها برای تامین امنیت اسرائیل بود و اقدام دوم ایجاد گروهک تروریستی داعش و ایجاد ناامنی در منطقه خاورمیانه بود که این گروه سه چهارم کشور سوریه و بخش عظیمی از شمال عراق را اشغال کرد. 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار