آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

هشدار ترکیه در پی شهادت سردار سلیمانی

وزیر خارجه ترکیه با هشدار درباره تبعات ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی توسط آمریکا از تلاش آنکارا برای کاهش تنش‌ها بین تهران و واشنگتن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 06
کد خبر: ۳۲۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه هشدارهای مقام‌های ترکیه درباره اقدام آمریکا در به شهادت رساندن فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فرودگاه بغداد، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه این کشور امروز دوشنبه درباره تبعات این ترور هشدار داد.

 

به نوشته رسانه‌های ترکیه از قبیل شبکه «تی‌آر‌تی»، وزیر خارجه ترکیه در یک نشست خبری درباره تشدید تنش‌ها در منطقه غرب آسیا به دنبال اقدام آمریکا در ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شدت ابراز نگرانی کرد.

 

«مولود چاووش اوغلو» اعلام کرد، «کشتن قاسم سلیمانی (توسط آمریکا) تهدید بزرگ برای صلح در منطقه ایجاد کرده است».

 

به گفته وزیر خارجه ترکیه، آنکارا در تلاش برای همکاری با دیگر کشورها به منظور کاستن از تنش‌ها بین ایالات متحده آمریکا و ایران است.

 

اظهار نظر این مقام ترکیه‌ای در ادامه سخنان مقام‌های ارشد این کشور درباره عملیات تروریستی و تجاوزکارانه بامداد جمعه هفته گذشته آمریکا در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد که در آن سردار سپهبد قاسم سلیمانی، «ابو مهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی و چند تن دیگر از همراهان آنها به شهادت رسیدند، مطرح شده است.

 

مقام‌های ارشد ایرانی شامل رهبر معظم انقلاب و دیگر سران کشور در واکنش به شهادت فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران اعلام کرده‌اند که ایران پاسخ این اقدام تروریستی آمریکا را خواهد داد.

 

پیش از اظهارات امروز وزیر خارجه ترکیه، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور این کشور در واکنش به عملیات تروریستی سردار سلیمانی گفته بود: «کشتن فرمانده ارشد یک کشور، بی‌پاسخ نمی‌ماند.

 

وی افزود: «ترکیه با مداخله خارجی مخالف است و حمله اخیر آمریکا در بغداد را هم در همین چارچوب می‌بیند. من به روحانی و ترامپ گفتم از خود خویشتنداری نشان دهند. ترور سلیمانی ثبات و امنیت منطقه را تهدید می‌کند.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار