بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تظاهرات ضد ترامپ در ساختمان سنای آمریکا

حدود یکصد نفر از مخالفان ترامپ در ساختمان سنای آمریکا جمع شده و خواستار برکناری وی به‌خاطر پرونده اوکراین‌گیت و سیاست‌های تنش زای او علیه ایران شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 08
کد خبر: ۳۳۰۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، حدود صد تن از مخالفان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه با تجمع در ساختمان سنای آمریکا خواستار برکناری وی شدند.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی «فاکس نیوز»، این معترضان شعارهایی نظیر «ترامپ را برکنار کنید» را بر روی لباس‌های خود نوشته و در سالن ورودی ساختمان سنا تجمع یافتند.

 

پلیس با حضور در این تجمع از معترضان درخواست کرد از ساختمان خارج شوند زیرا انجام چنین اعتراضاتی در داخل ساختمان سنا ممنوع است. همچنین پلیس تهدید کرد در صورت عدم خروج معترضان از این ساختمان، توسط نیروهای پلیس دستگیر خواهند شد.

 

معترضان در این تجمع خواستار برکناری ترامپ به‌خاطر موارد درج شده در پرونده‌اش شدند که از سوی مجلس نمایندگان مورد تحقیق و تأیید قرار گرفته‌اند. همچنین این افراد خواستار توقف یافتن سیاست‌های تنش‌زای دولت آمریکا در قبال ایران شدند.

 

بر اساس قوانین آمریکا، پس از انجام استیضاح، سنا باید جلسه‌ای شبیه به یک محاکمه برای ترامپ برگزار کند که در آن سناتورها نقش هیات منصفه را خواهند داشت.

 

ترامپ در واکنش نسبت به جلسه محاکمه در مجلس سنا در حالی‌که سعی کرد حمایت از خودش را خواسته جمهوری‌خواهان نمایش دهد گفت: «این مسئله به مک‌کانل مربوط است و ما اکثریت را دراختیار داریم (در سنا) و اکنون آنان (دموکرات‌ها) انتظار کار فوق‌العاده‌ای از جانب او برای خودشان دارند».

 

رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر اعلام کرده بود علاقه دارد جمهوری‌خواهان دفاع تمام عیاری از عملکرد او در حضور شاهدان در سنا انجام دهند.

 

از سوی دیگر، بامداد جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

 

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

 

بامداد امروز (چهارشنبه) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از اجرای حمله موشکی نیروی هوافضای سپاه به پایگاه آمریکایی عین الاسد در غرب عراق خبر داد و اعلام کرد که این عملیات در انتقام از ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش انجام شد.

 

پایگاه هوایی عین الاسد یک فرودگاه نیروی نظامی در استان الانبار در غرب عراق است و در ۱۰۸ کیلومتری غرب «الرمادی» مرکز استان الانبار قرار دارد. در سال ۲۰۰۳، تفنگداران آمریکایی این پایگاه را اشغال کردند و تا سال ۲۰۱۱ در آن باقی ماندند. عین الاسد دومین پایگاه هوایی بزرگ عراق است. در پایان سال ٢٠١٤، به بهانه مبارزه با داعش، بار دیگر این پایگاه تحت اختیار نظامیان آمریکایی حاضر در ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار گرفت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر