دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم

واکنش نمایندگان به حضور سفیر انگلیس در یک تجمع/ «مک‌ایر» خاک ایران را سریعا ترک کند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به حضور سفیر انگلیس در یک تجمع مقابل دانشگاه امیرکبیر اعتراض کرده و خواستار اخراج وی از خاک ایران شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضور «راب مک ایر» سفیر انگلیس در تجمع شب گذشته (شنبه) مقابل دانشگاه صنعتی امیرکبیر واکنش نمایندگان مجلس شورای اسلامی را در پی داشت.

 

** قبل از اخراج؛ انگلیس به خباثتش پایان دهد

در همین زمینه، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در مجلس در تذکری گفت: از شما می خواهم به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره دخالت های سفیر انگلیس در ایران تذکر بدهید. حضور بی جهت سفیر انگلیس در برخی تجمعات که دخالت آشکار در امور ایران است باید در مجلس و بویژه کمیسیون امنیت ملی رسیدگی شود.

 

نماینده شاهین شهر در مجلس تصریح کرد: از سفیر انگلیس می خواهم به این گونه دخالت هایش پایان دهد و ایران را ترک کند قبل از آنکه ملت ایران او را مجبور به ترک کنند.

 

عبدالرضا مصری رئیس جلسه در پاسخ به این تذکر گفت: خوشبختانه نیروهای عزیز ما ایشان را شناسایی کرده و مورد مواخذه قرار گرفته؛ ان‌شاءالله از طریق مجاری رسمی موضوع رسیدگی می‌شود.

 

** سفارتخانه، یا مرکز آشوب و سازماندهی ضد انقلاب

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس در تذکری در نشست علنی امروز پارلمان گفت: عجیب این است که سفیر انگلیس در آشوب‌های کشور حضور داشته و دست را از پرده بیرون آورده است.معلوم نیست سفارت انگلیس سفارتخانه است یا مرکز آشوب و سازماندهی ضد انقلاب؛ آنها دخالت آشکارشان را به جایی رساندند که سفیر انگلیس در میدان حاضر می‌شود. لازم است وزارت خارجه با این اقدام خلاف قواعد بین الملل برخورد لازم را انجام دهد.

 

**درخواست برای پاسخ قاطع به انگلیس خبیث

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس هم در این باره تاکید کرد: سفیر انگلیس وسط میدان می‌آید و پایش را از گلیمش درازتر می‌کند و در مسائل داخلی ایران دخالت می‌کند. وزارت خارجه باید پاسخ قاطع، کوبنده و فراموش نشدنی به انگلیس خبیث بدهد که هر جا جنایتی است دست آنها هم در کار است.

 

در همین رابطه و با توجه به حضور سفیر انگلیس در تجمعی غیر قانونی حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط‌کریم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس اظهار داشت: حضور سفیر انگلیس در جمع سلبریتی‌ها و تحریک آ‌نها به اعتراض و فیلم‌‌برداری از این صحنه‌ها هم برخلاف حقوق بین‌الملل و هم برخلاف قوانین داخلی ما است. وزارت امور خارجه ضمن پیگیری حقوقی این موضوع باید از دولت انگلیس بخواهد که فرد دیگری را به عنوان سفیر به جمهوری اسلامی ایران معرفی کند.

 

**کار ناشیانه سفیر انگلیس

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درخصوص حضور سفیر انگلیس در تجمع شب گذشته مقابل دانشگاه امیرکبیر، اظهار داشت: کار ناشیانه‌ای است که یک سفیر وارد اغتشاشات مردم کشوری که در آنجا سفیر است شود. حتما سوالات و چرایی حضور سفیر انگلیس در جلسه مواخذه او و بازداشت یک ساعته اش شده و موارد لازم مطرح شده است و حتما از وی توضیح خواسته اند. حتما وزارت خارجه کشورمان گزارش علت حضور وی را ارائه خواهد کرد و ما منتظر هستیم.

 

**سفیر خاک ایران را سریعا ترک کند

سید جواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان نیز در تذکری از حضور سفیر انگلستان در تجمع تهران انتقاد کرد و گفت:از نظر دیپلماتیک این امر نیاز به رسیدگی جدی دارد. سفیر انگلستان در این اجتماع چه کاری می کرد؟ از وزیر امور خارجه درخواست می‌کنم به صورت جدی به این موضوع رسیدگی کند تا این سفیر خاک ایران را سریعا ترک کند.

 

وی در همین راستا ادامه داد: ما سوابق خصومت های انگلستان با ملت ایران را از یاد نبرده‌ایم. انگلستان باید به این موضوع رسیدگی جدی کند تا سفرای سایر کشورها نیز عرف دیپلماتیک را رعایت کنند.

 

محمد جواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس نیز طی اظهاراتی خاطر نشان کرد: وزیر خارجه سفیر انگلیس را به عنوان عنصر نامطلوب تا ظهر امروز اخراج کند.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار