پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی ازدواج از سال آینده

پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی ازدواج از سال آینده وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تصویب افزایش وام ازدواج به ۵۰ میلیون برای هر یک از زوجین گفت: این وام از ابتدای سال ۹۹ به زوجین پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه میان دو وزارتخانه کار، تعاون و رفاه اجتماعی و وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه مسائل مربوط به اشتغال، تحصیل، اوقات فراغت و ایجاد زمینه مشارکت‌های اجتماعی، سیاسی جوانان برای این وزارتخانه حائز اهمیت است، گفت: گسترش سازمان‌های مردم‌نهاد جوان و ارتقای تسهیلات ازدواج از جمله فعالیت‌های مستقیم این وزارتخانه است.

 

وی در خصوص افزایش مبلغ وام ازدواج جوانان، گفت: بر اساس آنچه که در کمیسیون تلفیق مطرح شده و خوشبختانه به مرحله تصویب رسیده است رقم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج که در سال ۹۸-۹۷ به رقم ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته بود باز هم افزایش یافته و این رقم به ۵۰ میلیون تومان رسیده است.

 

سلطانی‌فر در ادامه گفت: سیستم بانکی کشور فعالیت خوبی در حوزه اعطای این تسهیلات داشته و زمان انتظار برای دریافت تسهیلات ازدواج به کمتر از ۱.۵ ماه رسیده است.

 

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مبلغ ۵۰ میلیون تومان وام ازدواج برای هر یک از زوجین محسوب می‌شود، گفت: یعنی هر زوج صد میلیون تومان تسهیلات ازدواج دریافت خواهد کرد.

 

وی ادامه داد: این تسهیلات از سال ۹۹ با بازپرداخت ۴ درصد در مدت ۵ سال ارائه خواهد شد.

 

سلطانی‌فر با اشاره به اینکه اعطای این تسهیلات کمک بسیار خوبی از سوی دولت و نظام بانکی در حوزه ازدواج جوانان محسوب می‌شود، ابراز داشت: برای بهبود شرایط ازدواج با کمک کارشناسان روانشناسی و جامعه‌شناسی دفاتر ازدواج جوانان را راه‌اندازی کردیم تا در بدو شروع زندگی با دریافت مشاوره‌های ازدواج به مهارت‌آموزی زندگی مشترک دست پیدا کنند.

 

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: بسیاری از طلاق‌های ثبت شده در کشور در ۲ تا ۳ سال اول زندگی زناشویی رخ می‌دهد که با کمک مشاوره، کارشناسان و خبرگان این حوزه می‌توانیم در تحکیم بنیان‌های خانواده گام برداریم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار