چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

یک محکوم به قصاص پس از ۲۲ سال از زندان آزاد شد

با پیگیری و مساعدت دادستان کل کشور در تأمین دیه، یک محکوم به قصاص پس از ۲۲ سال از زندان بندرعباس آزاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۸ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 18
کد خبر: ۳۳۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی قهرمانی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان با اشاره به آزادی یک زندانی پس از ۲۲ سال و نیم با پیگیری و مساعدت دادستان کل کشور در تأمین دیه، در مورد جزییات این پرونده، گفت: در اردیبهشت سال ۱۳۷۶ فردی در جریان یک درگیری با همکارش او را با ضربه چاقو به قتل رساند و پس از دستگیری و رسیدگی قضایی محکوم به قصاص نفس شد.

 

وی با بیان اینکه اولیای دم گذشت را منوط به دریافت دیه کرده بودند و قاتل نیز توانایی پرداخت دیه را نداشت، افزود: دادستان کل کشور در سفری که اخیرا به بندرعباس داشت در جریان موضوع قرار گرفت و بر اقدامات لازم برای پیگیری و فراهم کردن مقدمات آزادی این فرد تاکید و شخصاً نیز مبلغی را جهت تأمین دیه پرداخت کرد.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان بیان داشت: با اعزام نماینده ستاد دیه به استان خراسان جنوبی و شناسایی اولیای دم و مذاکره با آن‌ها و پادرمیانی معتمدین و جمع‌آوری مبلغی دیگر از خیرین، نهایتاً رضایت دختر و همسر مقتول اخذ و زندانی پس از بیست و دو سال و نیم تحمل زندان، آزاد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: آزادی زندانیان نیازمند و افرادی که به لحاظ مشکلات مالی و اقتصادی در زندان مانده‌اند قطعاً دارای اجر فراوان اخروی است و موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار