حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

بازداشت سلطان قاچاق سوخت

بازداشت سلطان قاچاق سوخت رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از بازداشت سرباند اصلی قاچاق سوخت با پرونده ۱۲۵ میلیارد تومانی خبر داد و گفت: با دستگیری وی، از میلیون‌ها لیتر قاچاق به خارج از کشور جلوگیری شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۳۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 20
کد خبر: ۳۳۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی مویدی خرم آبادی امروز در نشست خبری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: رویکرد‌های دانش محور و مبارزه تخصصی آگاهانه را برای کاهش قاچاق کالا و ارز در پیش گرفته‌ایم که اگرچه با همکاری ۲۶ دستگاه عضو این ستاد به توفیقات خوبی دست یافتیم، اما تحریم‌های ظالمانه در مبارزه با قاچاق و ارز تأثیر منفی داشت.

 

وی افزود: علیرغم تحریم‌ها توانستیم از قاچاق کالا‌های اساسی به خارج از کشور جلوگیری کنیم و در حال حاضر شاهد کمترین مورد خروج کالای اساسی از کشور هستیم.

 

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه با نگاه پیشگیرانه توانستیم از خروج منابع ملی جلوگیری کنیم یادآور شد: با کمک وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی بر روی شبکه‌های اصلی قاچاق کالا متمرکز شدیم که در یک سال اخیر با سرباند‌ها و یقه سفید‌ها مبارزه کردیم که باند آن‌ها متلاشی شد.

 

مویدی خرم آبادی افزود: در یکی از پرونده‌های اصلی فردی که در دستگاه قضائی نفوذ داشت اجازه پیشرفت کار را نمی‌داد، ولی با کمک اطلاعات سپاه و دستگاه قضائی علاوه بر آنکه از خروج میلیون‌ها تن سوخت قاچاق جلوگیری کردیم توانستیم این فرد را بازداشت کرده و رقم قطعی ۱۲۵ میلیارد تومان به عنوان جریمه برای این فرد محکومیت بگیریم.

 

این مقام مسئول با اشاره به رسیدگی به ۱۸۶ پرونده قاچاق کالا و ارز در سال جاری گفت: مجموع این پرونده‌ها ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که با کمک دستگاه قضائی زمان رسیدگی به این پرونده‌ها کاهش چشمگیری داشته است.

 

به گفته مویدی خرم آبادی با شوتینگ که همان قاچاق کالا با استفاده از خودرو‌های سبک است مقابله شده و دستورالعمل‌های لازم به استان‌های مرزی ابلاغ شده است.

 

این مقام مسئول یادآور شد: سال گذشته ۹ میلیارد لیتر در مصرف سوخت صرفه جویی شد، اما از هدایت و انتقال این میزان سوخت به سمت قاچاق جلوگیری کردیم.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار