معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

برخورد با «توهین سایبری» در دستور کار پلیس فتا

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص توهین در فضای سایبری اظهار داشت: هرگونه توهین یا جنبه خصوصی دارد یا جنبه عمومی؛ در هر صورت باید به مرجع قضایی گزارش داده شود و بعد از تائید دستگاه قضایی، پلیس فتا وارد پرونده شده و موارد را رسیدگی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: توهین در فضای مجازی با شکایت به مرجع قضایی و در نهایت ارائه به پلیس فتا پیگیری می‌شود.

 

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص توهین در فضای سایبری اظهار داشت: هرگونه توهین یا جنبه خصوصی دارد یا جنبه عمومی؛ در هر صورت باید به مرجع قضایی گزارش داده شود و بعد از تائید دستگاه قضایی، پلیس فتا وارد پرونده شده و موارد را رسیدگی می‌کند.

 

وی گفت: تعدادی از پرونده‌های توهین از طرف شخصی حقیقی که به وی توهین شده با شکایت به مراجع قضایی و در نهایت ارائه به پلیس پیگیری می‌شود؛ اما اگر توهین جنبه عمومی داشته باشد در پی گزارش به مرجع قضایی و تائید دستگاه قضا، پلیس فتا وارد می‌شود.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت درباره آمار جرائم فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت: در شبکه اجتماعی مثل تلگرام که فیلتر شده و با استفاده از فیلترشکن و پروکسی قابل بهره‌برداری است شاید تعدادی از کاربران اقدام به اعمال مجرمانه کنند، اما باید گفت که با توجه به آنکه تعداد کاربران در چندین شبکه اجتماعی تقریبا یکسان است نوع جرائم نیز به همان نسبت در شبکه‌های مختلف افزایش یافته و نمی‌توان گفت که در کدام شبکه اجتماعی، جرائم بیشتری رخ می‌دهد.

 

سرهنگ کاظمی ادامه داد: توئیتر نیز در رصد پلیس فتاست اگر موارد مجرمانه‌ای احصاء شود یا به واسطه شکایت شهروندان به ما اعلام شود بعد از اخذ مجوز توسط دستگاه قضایی قابل پیگیری است.

 

وی در پاسخ به این مطلب که آیا قانون در زمینه رسیدگی به مصادیق مجرمانه در فضای مجازی نقص دارد یا خیر، خاطرنشان کرد: در اجرا نواقصی وجود دارد که کار‌ها به تاخیر می‌افتد، ولی اینکه نواقصی قانونی وجود داشته باشد شاید تاکنون مشخص نشده است.

 

گفتنی است شهروندان در سامانه فارس من، با درج موضوعی با عنوان «ضد دین‌های تلگرام را به کجا معرفی کنیم؟» عنوان کرده‌اند که «برخی اوقات با افرادی روبرو می‌شویم که در فضای مجازی و خصوصا گروه‌های تلگرامی به کلیه اعتقادات مذهب و دین ما توهین می‌کنند و این موضوع را بصورت حرفه‌ای و نه از روی سهل انگاری و یا جهل انجام می‌دهند. این پیام‌های تلگرامی را چگونه می‌توان به پلیس فتا یا هر مرجع دیگری انتقال داد تا با نهی از منکر این افراد جلوی فضای مسموم فعلی گرفته شود؟» و پیگیری این موارد را از خبرگزاری فارس خواستار بودند.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار