مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

آخرین وضعیت پرونده کیک‌های آلوده

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا آخرین وضعیت پرونده کیک‌های آلوده به قرص را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار مسعود زاهدیان در حاشیه همایش سراسری روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا که صبح امروز در مقر مرکزی ناجا برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در قالب آخرین وضعیت کیک‌های آلوده به قرص اظهار کرد: این موضوع دیگر در حوزه‌ی پلیس مبارزه با مواد مخدر پیگیری نمی‌شود و پلیس آگاهی ماموریت رسیدگی به آن را بر عهده دارد.

 

وی ادامه داد: در بررسی‌هایی که ما انجام دادیم مشخص شد که این قرص‌ها در مرکز تولید وارد کیک‌ها نشده و در این زمینه جرمی رخ نداده. در حال حاضر نیز پلیس آگاهی پیگیر این مساله است و این عزیزان از جزییات آن اطلاع دارند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار