کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

AFC زیر قولش با باشگاه‌های ایرانی زد

کنفدراسیون فوتبال آسیا با اتمام مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا زیر قول خود با باشگاه‌های ایرانی زد و اعلام کرد برای بازی‌های خانگی در ایران شرط امنیتی را لحاظ می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان باشگاه‌ها، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش هفته گذشته در سفری به مالزی و جلسه با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا تضمین گرفتند که بازی‌های چهار باشگاه ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا در کشور خودمان برگزار شود. پیش از این AFC اعلام کرده بود بازی تیم‌های ایرانی بعد از بررسی شرایط امنیتی به کشورمان می‌رسد.

 

با این حال بعد از جلسه‌ای که در مالزی برگزار شد، مسئولان وزارت ورزش و باشگاه‌ها از دستاورد بزرگی یاد کردند که این دستاورد برداشتن شرط کنفدراسیون فوتبال آسیا و برگزاری بازی‌های خانگی در ایران بدون شرط امنیتی بود.

 

با گذشت تنها یک هفته از این اتفاق و صعود شهر خودرو و استقلال ایران به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز با انتشار اطلاعیه‌ای زیر قول خود زد و اعلام کرد که شرط امنیتی پابرجاست.

 

AFC در این ارتباط نوشت که سه بازی اول تیم‌های ایرانی در زمین حریف برگزار می‌شود ولی برای بازی‌های برگشت ارزیابی‌های امنیتی از میزبانی ایران دوباره صورت می‌گیرد!

 

منبع: مهر

ارسال نظر