خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ

وزیر راه از تعلیق خلبان پرواز تهران- ماهشهر خبر داد/ پیامک به متقاضیان مسکن ملی

وزیر راه از تعلیق خلبان پرواز تهران- ماهشهر خبر داد/ پیامک به متقاضیان مسکن ملی وزیر راه و شهرسازی از افتتاح آزاد راه تهران- شمال از ابتدای اسفند ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 01
کد خبر: ۳۴۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر،محمد اسلامی در حاشیه مراسم گرامیداشت «سالگرد ورود حضرت امام (ره) به فرودگاه مهرآباد» در جمع خبرنگاران گفت: وزیر راه و شهرسازی گفت که خلبان پرواز هفته گذشته تهران- ماهشهر که پس از فرود از باند منحرف و با خروج از فرودگاه، وارد خیابان شده بود، از کار تعلیق شد.

 

وی افزود: این اتفاقات در همه جای دنیا رخ می‌دهد و منحصر به ایران نیست. ضمن اینکه سانحه‌ای که فرودگاه ماهشهر رخ داد با دستور سازمان هواپیمایی کشوری، خلبان هواپیمای مذکور از کار تعلیق شده است.

 

بهره برداری از ۱.۸ هزارمیلیارد تومان پروژه زیرساختی

وی با بیان اینکه در دهه فجر امسال دو هزار و ۳۳۴ هزارمیلیارد تومان پروژه عمرانی افتتاح می‌کنیم گفت: هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان آن به پروژه‌های زیرساختی در بخش حمل و نقل از جمله احداث ۹۰۰ کیلومتر راه روستایی اختصاص دارد همچنین از چند فرودگاه و بندر بهره برداری خواهیم کرد.

 

پیامک به متقاضیان مسکن ملی

وی افزود: در میان پروژه‌های دهه فجر تعدادی از واحدهای مسکن مهر به مردم تحویل داده شده و تعدادی از پروژه‌های ملی مسکن کلنگ زنی خواهد شد.

 

وزیر راه و شهرسازی درباره طرح ملی مسکن گفت: از ۱۴ بهمن پیامک به واجدین شرایط ارسال می‌شود، ۴۲ درصد متقاضیان ریزش داشتند و برای ۵۸ درصد مابقی پیامک معرفی به ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها ارسال خواهد شد.

 

به گفته اسلامی، پس از تکمیل مراحل ثبت نام متقاضیان مرحله اول، مرحله دوم ثبت نام‌ها پیش از اتمام سال جاری آغاز می‌شود.

 

وی درباره رسیدگی به سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: بر اساس انکس ۱۳ سازمان جهانی هوانوردی (ایکائو) این پرونده در حال رسیدگی است و با توجه به اینکه هواپیمای این پرواز متعلق به کشور اوکراین بود بر اساس قوانین جهانی هر دو کشور ایران و اوکراین همزمان اقدام به رسیدگی خواهند کرد.

 

تیم وزارت بهداشت در ۲۴ مرز زمینی؛ کلیه بنادر و فروگاهها مستقر شد

اسلامی درباره ویروس کرونا گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی اقتصاد مقاومتی روز گذشته نشستی با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و تعدادی از وزرا داشتیم در حال حاضر بر اساس مصوبه این جلسه در ۲۴ مرز زمینی کلیه بنادر و کلیه فرودگاه‌ها از جمله فرودگاه امام خمینی تیم وزارت بهداشت مستقر است

 

وی تاکید کرد: همه مسافران همه پروازها کنترل می‌شوند و موارد مشکوک رسیدگی می‌شود و تاکنون مورد مشکوک مبتلا به کرونا گزارش نشده است این کار با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت.

 

۵۰ دانشجوی ایرانی در شهر ووهان چین

اسلامی اظهار داشت: روز گذشته توقف پروازهای چین را ابلاغ کردیم اما موظف هستیم تا ایرانی‌های مقیم چین را از این کشور خارج کنیم، ۵۰ دانشجو در شهر ووهان مستقرند که به زودی آنها را برمی گردانیم.

 

وی درباره سوانح هوایی گفت: این اتفاقات در همه جای دنیا رخ می‌دهد و منحصر به ایران نیست. ضمن اینکه سانحه‌ای که فرودگاه ماهشهر رخ داد با دستور سازمان هواپیمایی کشور خلبان هواپیمای مذکور از کار تعلیق شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار