برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

اظهارات اژه ای در خصوص برکناری پوری حسینی

معاون اول قوه قضائیه در خصوص این‌که شنیده شده پوری حسینی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی به‌دلیل برخی فسادها برکنار شده است، گفت: از برکناری ایشان خبر ندارم و تا جایی که می‌دانم ایشان سر کار خود هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اوایل دی‌ماه امسال بود که رسانه‌ها از درخواست 50 نماینده مجلس شورای اسلامی از رئیس قوه قضاییه برای ممنوع‌الخروجی پوری‌حسینی رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر دادند.

بعد از این اتفاق بود که پوری‌حسینی بلافاصله گفت: چنین درخواستی از سوی نمایندگان از قوه قضاییه مطرح شده است، اما بنده با هیچ شخصی مشکلی نداشته و تاکنون ممنوع‌الخروج نشده‌ام.

پس از آن احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس اعلام کرد: نمایندگان مجلس در نامه‌ای به دادستان کل کشور و دادستان تهران خواستار رسیدگی به پرونده آقای عبدالله پوری‌حسینی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی و ممنوع‌الخروجی وی جهت دسترسی دستگاه قضایی به این فرد برای بررسی برخی واگذاری‌ها شده بودند.

بر این اساس به‌تازگی نیز حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور در جمع خبرنگاران با تأیید ممنوع‌الخروجی پوری‌حسینی، رییس سازمان خصوصی‌سازی گفت: گزارشاتی که در مورد عملکرد وی بوده، باعث شده پرونده‌ای تشکیل شود، ممنوع الخروجی هم به‌خاطر این است که اگر حقوقی از عامه مردم متصور شود، ما بایستی از ضایع شدن حقوق مردم پیشگیری کنیم.

علاوه بر این حجت الاسلام محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه هم دیروز در گفتگو با رسانه‌ها در پاسخ به این پرسش که "اخیراً شنیده شده که رئیس سازمان خصوصی‌سازی به‌دلیل برخی فسادها برکنار شده است، آیا شما این را تأیید می‌کنید؟" گفته: از برکناری ایشان خبر ندارم و تا جایی که می‌دانم ایشان سر کار خود هستند.

گفتنی است تداوم حضور پوری‌حسینی در سازمان خصوصی‌سازی و نشستن بر صندلی ریاست این سازمان با وجود مخالفت‌ افکار عمومی، نمایندگان مجلس و... در حالی ادامه دارد که به‌تازگی نماینده مردم تبریز در مجلس در این رابطه گفته: سؤالات جدی در مورد عملکرد پوری‌حسینی پیش از رأی اعتماد آقای دژپسند مطرح بود. وزیر اقتصاد علی‌رغم تعهدی که در جلسه رأی اعتماد به مردم و نمایندگان داد، تا امروز آقای پوری‌حسینی را برکنار نکرده است.

به‌گفته احمد علیرضابیگی، وزیر اقتصاد حتی بعد از جلسه رأی اعتماد نیز اعلام کرد: من به آقای پوری‌حسینی گفته‌ام که "به‌دنبال کار برای خودت باش، در تیم من جایی نداری".

علیرضابیگی اظهارداشت: امروز شاهد پرداخت هزینه بیشتر برای حضور پوری‌حسینی در سازمان خصوصی‌سازی هستیم. به‌نظر می‌رسد تصمیم‌گیری در مورد بقای مدیریت پوری‌حسینی خارج از وزارت اقتصاد اتخاذ می‌شود.

وی تصریح کرد: مشتاقیم بدانیم اراده‌هایی که پشت‌پرده از حضور آقای پوری‌حسینی در سازمان خصوصی‌سازی دفاع می‌کنند، چه‌کسانی هستند.

شایان ذکر است پوری‌حسینی که دو دوره ریاست ستاد انتخاباتی حسن روحانی در آذربایجان شرقی را به‌عهده داشته و از وی به‌عنوان پرحاشیه‌ترین رئیس تاریخ خصوصی‌سازی کشور یاد می‌شود، در واکنش به ممنوع‌الخروجی‌اش در صفحه توییتری خود نوشته: ممنوع‌الخروجی برای من مجازات نیست، همه جوانی و عمرم را برای اعتلای نام ایران و آبادانی کشورم صرف کرده‌ام و تا آخرین نفس برای رفاه و آسایش مردم خوب کشورم تلاش خواهم کرد، ممنوع‌الخروج نیستم، خیالتان راحت، مسیر اجرای دقیق و مقتدرانه قانون اصل 44 را همچنان با افتخار انجام می‌دهم.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار