ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

استقلال در صدر تیم‌های ایرانی قرار گرفت

تیم استقلال تهران در تازه‌ترین رده بندی باشگاه‌های فوتبال جهان، عنوان نخست در بین تیم‌های ایرانی را به دست آورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 03
کد خبر: ۳۵۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تازه‌ترین رده بندی باشگاه‌های فوتبال جهان که امروز (۱۴ بهمن) از سوی سایت «clubworldranking» اعلام شد، تیم فوتبال استقلال تهران با ۳۳ پله صعود نسبت به رده بندی قبل و با ۴۳۰۲ امتیاز در رتبه ۱۳۳ جهان قرار گرفت و در صدر تیم‌های فوتبال کشورمان ایستاد.

 

در این رده بندی پرسپولیس تهران که در رده بندی پیشین تیم اول کشورمان بود، با ۴۰۵۸ امتیاز و با وجود ۱۰ پله صعود جهانی و قرارگرفتن در رده ۱۵۲ جهان، به رتبه دوم ایران سقوط کرد. تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با ۳۶۷۶ امتیاز و بدون تغییر نسبت به رده بندی پیشین، در رده ۱۸۰ جهان و سوم ایران قرار گرفت.

 

تیم‌های شهرخودرو (۲۴۵ جهان، ۴۹ پله صعود) سپاهان (۲۷۰ جهان، ۲۰ پله صعود)، و تراکتور تبریز (۲۸۶ جهان، ۱۶ پله صعود) هم به ترتیب در رتبه‌های چهارم تا ششم جای فوتبال کشورمان دارند.

 

در سطح جهانی جایگاه ۹ تیم اول تغییری نداشته و لیورپول با ۱۶۰۱۴ امتیاز همچنان صدرنشین رده بندی باشگاهی جهان است و پس از این تیم، بارسلونا با ۱۴۷۷۸ امتیاز در رتبه دوم جای دارد. ریورپلاته با ۱۲۸۲۲ امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفته است.

 

نکته جالب توجه در این رده بندی قرار گرفتن الهلال عربستان در رتبه هشت جهان و بالاتر از پالمیراس، رئال مادرید و سقوط یوونتوس به رتبه یازدهم است. تیم‌های فلامینگو، والنسیا، منچسترسیتی، بوکا جونیورز در رتبه‌های چهارم تا هفتم جهان جای دارند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار