تهران در آستانه هوای ناسالم لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟

مردم تحویل بسته حمایتی خود را از طریق این کد پیگیری کنند

سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: کد دستوری USSD از سوی این سازمان برای بیمه شدگان و مستمری بگیرانی که در خصوص بسته حمایتی دولت سئوال دارند، اختصاص یافت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۱۹
تعداد نظرات: ۱۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد حسن زدا در جمع خبرنگاران در استان مازندران افزود: این افراد می توانند کد دستوری #8*142* را شماره گیری و کدملی سرپرست خانوار را وارد کنند تا پاسخ برای آنها ارسال شود که آیا مشمول دریافت این کمک هستند یا خیر؟

وی با بیان اینکه در روزهای گذشته مرکز ارتباطات مردمی سازمان تامین اجتماعی (1420)تماس های فراوانی در این خصوص را پاسخ داده است، گفت: کد دستوری مذکور برای پاسخگویی بهتر و بیشتر مخاطبان تعریف شده است.

زدا با اشاره به ارائه بسته کمک دولت به بیمه شدگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: به 6 میلیون و 150 هزار نفر از بیمه شدگان و 2 میلیون و 600 میلیون نفر مستمری بگیر این سازمان که شرایط دریافت این کمک را داشته اند، بسته حمایتی پرداخت شده است.

منبع: عصر ایران

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی قاسمعلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
4
تحت بیمه تامین اجتماعی هستم وحقوقم کمتر از یک میلیون هست و سبد حمایتی کالا تعلق نگرفت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
3
بیمه تامین اجتماعی هستیم شوهرمراننده تاکسی .به بیشترهم کاراش دادن ولی ما نگرفتیم.این عدالت هستش.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
1
کد.سبد.کالا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۷
0
1
از طریق این کد هم پس از یک روز پاسخی دریافت نشد.
عبدالحسین دریس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
0
0
آرامگاه وضعیتی خوب نداریم به ما بسته حمایتی تعلق نگرفت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
0
1
ای بابا این پول صدقه هم مال خودشون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۸
0
0
من خودم تحت بیمه تامین اجتماعی هستم برای همه ی همکارانم واریز شد به جز من .واقعا عدالت یعنی چی
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
0
0
باسلام.بنده که سرپرست خانواده هستم.مدت ۳سال بیکارم وجایی مشغول به کارنیستم.وبیمه تامین اجتماعی هم ندارم.چرا به من که واقعا مستحقش هستم تعلق نمیگیره؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۹
0
0
کسانی که مجرد هستند و بیمه تامین اجتماعی هستند ولی سر پرست خانوار بیمه نیست بسته حمایتی را چگونه دریافت کنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۵
0
0
واقعاً که هیچی روی حساب نیست شما باید بدبخت بیچاره هوایی که بیمه بیکاری دارند رو توی اولویت قرار بدین هر دفعه این بسته به ما تعلق نمیگیره هیچ کس هم جوابگووو نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
0
0
تحت بیمه کشاورزی هستم همسرم دوسال که بیکاره چهار نفريم نه سبد کالا بهمون تعلق گرفته نه سهام عدالت داریم هیچ جایی هم برا ثبت نام یا اعتراض نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
0
0
من وخواهر وبرادرم مجردیم و بیمه داریم ولی پدر سرپرست بیمه نداره بسته حمایتی چطور بگیریم
آخرین اخبار