ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها

مبادله با ارز دیجیتال ، بهترین راه برای دور زدن تحریم ها

سرپرست سازمان توسعه تجارت گفت: دنیا درحال پوست‌اندازی از نگاه وابسته به مبادلات بانکی سنتی و فعالیت با دلار است و ارزهای دیجیتالی جایگزینی برای ارزهای فیزیکی هستند و فصل جدیدی نیز برای کشور ما است تا برای خنثی‌کردن تحریم‌ها استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمدرضا مودودی سرپرست سازمان توسعه تجارت اظهار کرد: با کمک فناوریهای نو می‌خواهیم تصویری متفاوت از تجارت ایران بروز دهیم؛ ایده‌های تجاری نو داخل کشور وجود دارد و ما با استفاده از ظرفیتها می‌توانیم آن را به مرحله اجرایی در آوریم.

وی افزود: دنیا در حال پوست‌اندازی از نگاه وابسته به مبادلات بانکی سنتی و مبادله با دلار است و ارزهای دیجیتالی جایگزینی برای ارزهای فیزیکی هستند و فصل جدیدی نیز برای کشور ما است تا از آن برای خنثی کردن تحریم‌ها و توسعه روابط خود با دنیا از آن استفاده کند.

 

سرپرست سازمان توسعه تجارت ادامه داد: امیدواریم که بتوانیم سرمایه گذاران خارجی را مجاب کنیم که به ایران بیایند و از فرصت‌های موجود استفاده کنند.

باید ارز بین‌المللی داشته باشیم تا همه بتوانند در آن نقش‌آفرینی کنند

وی در پاسخ به اینکه "آیا برای مبادلات بزرگ تجاری مانند فروش نفت ایران نیز می‌توانیم از ارزهای دیجیتالی به‌جای دلار استفاده کنیم؟" تصریح کرد: اتفاقات از نقطه کوچک شروع می‌شود و تحولاتی عظیم شکل می‌گیرد؛ در دنیا این احساس ایجاد شده است که دیگر نباید خود را به یک واحد پولی مانند آمریکا وابسته کرد و باید ارز بین المللی داشته باشیم تا همه بتوانند در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

مودودی با تذکر اینکه این وابستگی می‌تواند ابزاری برای تسلط و سلطه‌گری باشد گفت: در تمام بخش‌ها فعالیت‌های دیجیتالی مانند مارکت، نقش ابزارهای دیجیتالی افزایش یافته است و در حوزه پایه پولی نیز توسعه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه ایران می‌تواند در زمینه استفاده از ارزهای دیجیتالی در دنیا پیشرو باشد، اظهار داشت: امروز از کشورهای مختلفی مانند سوئیس، آفریقای جنوبی، فرانسه، انگلیس، روسیه، اتریش، آلمان و بوسنی برای مذاکره با کشورمان در این حوزه به ایران آمده‌اند تا شاید بتوانند مبنای تفکری جدید در این حوزه را پایه‌ریزی کنند و می‌گویند با توجه به اینکه وابستگی ایران به ارزهای فیزیکی خیلی کم است تحت فشارهای کشورهای سلطه‌گر قرار نمی‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار