آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور/ بارش برف و باران در برخی استان‌ها چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران

محاصره مسافران محور بجنورد به آشخانه در برف

بارش شدید برف از نخستین ساعت شب جمعه در خراسان شمالی و کولاک شدید در محور‌های استان، باعث بروز مشکلاتی در روند رفت و آمد مسافران شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 15
کد خبر: ۳۶۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم بارش شدید برف در محور‌های خراسان شمالی از نخستین ساعات شب جمعه، راه‌های استان توسط عوامل اجرایی مسدود نشد و این موضوع مشکلاتی را برای مسافران ایجاد کرد.


 بارش شدید برف از نخستین ساعت شب جمعه در خراسان شمالی و کولاک شدید در محور‌های استان، باعث بروز مشکلاتی در روند رفت و آمد مسافران شد.

 

 

جواد نظری مدیرکل مدیریت بحران خراسان شمالی با اشاره به بسته بودن محور بجنورد به شمال، اظهار داشت: به علت کولاک شدید برف در محور بجنورد به سمت جنگل گلستان، تردد کلیه وسایل نقلیه در این مسیر ممنوع شده و مسیر مسدود است.

 

وی افزود: برای خدمات رسانی به مسافران و خودرو‌های در راه مانده، مکان‌هایی در نظر گرفته شده است و سه مسجد در سطح شهر بجنورد برلی اسکان مسافران در نظر گرفته شده است.

 

مدیرکل مدیریت بحران خراسان شمالی تصریح کرد: مسجد شهرک شاهد، مسجد شهرک امام خمینی و مسجد امام رضا در ابتدای ورودی محور مشهد، برای اسکان مسافران آماده است.

 

علی رغم این اظهارات، گزارش خبرنگار تسنیم از محور بجنورد به جنگل گلستان هم حاکی است، ۶ اتوبوس مسافربری در گردنه امین‌الله بجنورد متوقف شده و وسایل اسکان در راهدارخانه امین‌الله برای افراد تا ساعت ۱ بامداد اماده نشده است.

 

یکی از مسافران این مسیر هم که از مشهد به سمت ساری در حال حرکت بود و در گردنه امین‌الله محصور شده‌اند، گفت: هیچ خبری از اسکان اضطراری و پذیرایی از مسافران نیست. تا کنون ۶ ساعت است در کولاک گرفتار شده‌ایم و خبری از رسیدگی مسئولان نیست.

ارسال نظر
آخرین اخبار