ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

شرکت مسن‌ترین پیرمرد و پیرزن جهان به عشق رهبر انقلاب در انتخابات

امروز جمعه‌ای متفاوت‌تر از جمعه‌های دیگر در استان کردستان بود چراکه شیعه و سنی همه با هم یکدل و یکصدا با حضور گسترده و مشارکت بالای خود در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس، حماسه‌ای دیگر ثبت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 21
کد خبر: ۳۶۵۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر


به گزارش راهبرد معاصر؛ «حسن حسین‌زاده» پیرمرد بانه‌ای با ۱۱۸ سال سن و ننه مستوره، پیرزن ۱۳۲ ساله که هنوز نامش در کتاب رکورد‌ها ثبت نشده، اما مسن‌ترین بانوی جهان است، در انتخابات یازدهمین دوره مجلس در کردستان شرکت کردند.


امروز جمعه‌ای متفاوت‌تر از جمعه‌های دیگر در استان کردستان بود چراکه شیعه و سنی همه با هم یکدل و یکصدا با حضور گسترده و مشارکت بالای خود در انتخابات یازدهمین دوره انتخابات مجلس، حماسه‌ای دیگر ثبت کردند.

 

امروز از همه اقشار مختلف مردم، از پیر، جوان، زن، مرد، بازاری، کارمند، کارگر، دانشجو و بیکار در صف‌های طولانی رأی‌گیری به چشم می‌خورد، همه و همه از ساعات اولیه صبح با انرژی پای صندوق‌های رأی آمده بودند تا در سرنوشت استان و کشور خود سهیم باشند.

 

زیباترین لحظات این رخداد سیاسی و همدلی، مربوط به حضور پیرمردان و پیرزنان مسن در صف بود که با عصا لنگان لنگان خود را به پای صندوق رأی رساندند.

 

براساس گزارش خبرنگاران تسنیم، «حسن حسین‌زاده» متولد ششم مرداد ۱۲۸۰ هجری شمسی بخش نمشیر بانه که هم‌اکنون ۱۱۸ سال عمر دارد، عصر امروز در شعبه شماره ۲۳ شهر بانه حضور یافت و رأی خود را به صندوق انداخت.

 

از این پیرمرد بانه‌ای که با وجود کهولت سن و ضعف جسمانی، خود را به پای صندوق رأی رسانده بود، در مورد علت حضورش پرسیدم که گفت: رای من در سرنوشت کشورم و استانم تأثیرگذار است، همین یک رأی در انتخاب نماینده من موثر است.

 

«حسن حسین‌زاده» با بیان اینکه امروز با عشق و علاقه خاصی همراه با پسر و عروسم در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شرکت کردم، گفت: با حضورم، ضمن لبیک و تبعیت از فرامین رهبری، علاقه‌ام را به نظام جمهوری اسلامی ایران به دنیا ثابت کردم.

 

ننه مستوره، پیرزن ۱۳۲ ساله از روستای «شریف کندی» از توابع بخش کرانی شهرستان بیجار که هنوز نامش در کتاب رکورد‌ها ثبت نشده، اما مسن‌ترین بانوی جهان است، امروز در انتخابات شرکت کرد.

 

ننه مستوره ۸۱ فرزند، نوه و نتیجه دارد که از ۳۰ فرزندش اکنون ۷ نفرشان زنده و ۲۳ فرزند دیگرش و در ۴۳ روز قبل همسرش را از دست داده است.

 

این پیرزن کردستانی حضور در انتخابات و رأی دادن را واجب دانست و گفت: همه ما در سرنوشت کشور خود سهیم هستیم و به عشق رهبرم همانند روز‌های جوانیم در انتخابات شرکت کردم.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۲
0
0
احسنت درود بر مقام معظم رهبری و مردم انقلابی و لعنت بر منافقان و کفار محارب