پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن
ربیعی خبر داد

تایید کیت تست کرونا توسط وزارت دفاع

سخنگوی دولت تاکید کرد: وزارت دفاع کیت تست کرونا را ساخته و انستیتوی پاستور نیز در آزمایشات مختلف آن را تایید کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 28
کد خبر: ۳۷۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی ربیعی سخنگوی دولت، امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه دستاوردهای مقابله با کرونا در هفته‌های آتی بیشتر خواهد شد گفت: به نظرم جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا نشان داد داریم روی این موضوع (مبارزه با کرونا) مسلط می شویم.

 

وی ادامه داد: بچه های وزارت دفاع کیت تست کرونا را ساخته اند و انستیتوی پاستور نیز در آزمایشات مختلف آن را تایید کرده است.

 

سخنگوی دولت بیان داشت: امروز تصمیم گرفته شد که تخت اضافه در بیمارستان های سیار در مناطقی که امکان شیوع وجود دارد، داشته باشیم. نیروهای مسلح در قم،گیلان و تهران و برخی مناطق عهده دار عفونت زدایی شدند.

 

وی اظهار داشت: آمارهایی که داده شد نشان می دهد ماسک به اندازه کافی داریم، در قم هم به دو سوم شهر ماسک داده شده و به بقیه شهر هم ماسک رایگان داده می شود و در استان های دیگر هم این اتفاق می افتد.

 

ربیعی تاکید کرد: کارخانه های تولید الکل و مواد ضد عفونی کننده هم در این هفته تولیدات خود را به بیرون عرضه خواهند کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار