آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

رونالدینیو با پاسپورت جعلی بازداشت شد

به گزارش رسانه‌های آمریکای جنوبی، رونالدینیو، اسطوره فوتبال برزیل در حالی که قصد داشته با پاسپورت جعلی به پاراگوئه سفر کند در این کشور بازداشت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 05
کد خبر: ۳۷۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکای جنوبی اعلام کردند رونالدینیو اسطوره فوتبال برزیل در حالی که قصد داشته با پاسپورت جعلی به کشور پاراگوئه سفر کند در این کشور دستگیر شده است. رونالدینیوی 39ساله دیروز چهارشنبه به همراه برادرش روبرتو در محل باشگاه گولف و قایقرانی پاراگوئایو در کشور پاراگوئه دستگیر شده است. وزارت کشور پاراگوئه این خبر را تایید کرده است.

 

در تفتیش اتاق هتل رونالدینیو پاسپورتهایی جعلی پیدا شده که متعلق به او و برادرش بوده و در این پاسپورت‌ها ملیت رونالدینیو و برادرش پاراگوئه‌ای اعلام شده بوده.

 

رونالدینیو و برادرش از دیشب در این هتل تحت حبس خانگی هستند و انتظار می‌رود مقامات پاراگوئه امروز جزئیات بیشتری در این باره به رسانه‌ها اعلام کنند. پیش از این در بیانیه منتشر شده توسط پلیس پاراگوئه اعلام شده بود که رونالدینیو و همراهانش به دعوت یک کازینودار به پاراگوئه سفر کرده‌اند. قرار بود رونالدینیو در روزهای آینده در پاراگوئه در چند مراسم مختلف شرکت کرده و با هوادارانش دیدار کند.

 

رونالدینیو به دلیل مجازاتی که در سال 2018 در برزیل برای او وضع شده در حال حاضر فاقد پاسپورت برزیلی است. در سال 2018 یک دادگاه در برزیل حکم داد که این اسطوره فوتبال کشور به همراه برادرش در سال 2015 در دریاچه گویابا بدون دریافت پروانه‌های لازم اقدام به تله‌گذاری غیرقانونی برای صید ماهی کرده‌اند و به همین دلیل آنها را مبلغ 8.5 میلیون دلار جریمه کرد. وقتی رونالدینیو از پرداخت این مبلغ خودداری کرد، دادگاه عالی برزیل پاسپورت او را توقیف کرد و به همین دلیل است که او فعلا فاقد پاسپورت برزیلی است و عملا نمی‌تواند کشورش را ترک کند.

 

جالب اینجا است که با اینکه رونالدینیو به دلیل نداشتن پاسپورت برزیلی قادر به ترک این کشور نیست، او سال گذشته از سوی دولت برزیل به عنوان یکی از سفیران توریسم برزیل انتخاب شده است.

 

منبع: ورزش سه

ارسال نظر
آخرین اخبار