کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

رونالدینیو با پاسپورت جعلی بازداشت شد

به گزارش رسانه‌های آمریکای جنوبی، رونالدینیو، اسطوره فوتبال برزیل در حالی که قصد داشته با پاسپورت جعلی به پاراگوئه سفر کند در این کشور بازداشت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 05
کد خبر: ۳۷۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکای جنوبی اعلام کردند رونالدینیو اسطوره فوتبال برزیل در حالی که قصد داشته با پاسپورت جعلی به کشور پاراگوئه سفر کند در این کشور دستگیر شده است. رونالدینیوی 39ساله دیروز چهارشنبه به همراه برادرش روبرتو در محل باشگاه گولف و قایقرانی پاراگوئایو در کشور پاراگوئه دستگیر شده است. وزارت کشور پاراگوئه این خبر را تایید کرده است.

 

در تفتیش اتاق هتل رونالدینیو پاسپورتهایی جعلی پیدا شده که متعلق به او و برادرش بوده و در این پاسپورت‌ها ملیت رونالدینیو و برادرش پاراگوئه‌ای اعلام شده بوده.

 

رونالدینیو و برادرش از دیشب در این هتل تحت حبس خانگی هستند و انتظار می‌رود مقامات پاراگوئه امروز جزئیات بیشتری در این باره به رسانه‌ها اعلام کنند. پیش از این در بیانیه منتشر شده توسط پلیس پاراگوئه اعلام شده بود که رونالدینیو و همراهانش به دعوت یک کازینودار به پاراگوئه سفر کرده‌اند. قرار بود رونالدینیو در روزهای آینده در پاراگوئه در چند مراسم مختلف شرکت کرده و با هوادارانش دیدار کند.

 

رونالدینیو به دلیل مجازاتی که در سال 2018 در برزیل برای او وضع شده در حال حاضر فاقد پاسپورت برزیلی است. در سال 2018 یک دادگاه در برزیل حکم داد که این اسطوره فوتبال کشور به همراه برادرش در سال 2015 در دریاچه گویابا بدون دریافت پروانه‌های لازم اقدام به تله‌گذاری غیرقانونی برای صید ماهی کرده‌اند و به همین دلیل آنها را مبلغ 8.5 میلیون دلار جریمه کرد. وقتی رونالدینیو از پرداخت این مبلغ خودداری کرد، دادگاه عالی برزیل پاسپورت او را توقیف کرد و به همین دلیل است که او فعلا فاقد پاسپورت برزیلی است و عملا نمی‌تواند کشورش را ترک کند.

 

جالب اینجا است که با اینکه رونالدینیو به دلیل نداشتن پاسپورت برزیلی قادر به ترک این کشور نیست، او سال گذشته از سوی دولت برزیل به عنوان یکی از سفیران توریسم برزیل انتخاب شده است.

 

منبع: ورزش سه

ارسال نظر