خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

تغییر در نحوه خدمات‌دهی مراکز تعویض پلاک

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور گفت: از فردا تعویض پلاک و خدمات شماره‌گذاری در روزهای زوج فقط به وسایل‌نقلیه با پلاک زوج و روزهای فرد صرفاً به وسایل‌نقلیه با پلاک فرد ارائه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی محمدی درباره زمان و نحوه فعالیت مراکز تعویض پلاک در سراسر کشور با توجه به روزهای پایانی سال و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: در ماه‌های پایانی هر سال مخصوصاً اسفندماه، خرید، فروش و نقل و انتقال خودرو در کشور افزایش چشمگیری دارد و این افزایش باعث حضور و ازدحام بیشتر شهروندان در مراکز تعویض پلاک می‌شود.

 

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور افزود: لذا تمهیدات بهداشتی و پیشگیرانه‌ای توسط پلیس راهور برای کاهش ازدحام جمعیت و کاهش احتمالی انتشار ویروس کرونا در مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک سراسر کشور ابلاغ شده است.

 

وی تصریح کرد: از روز سه‌شنبه (20 اسفند ماه) تعویض پلاک و خدمات شماره‌گذاری در روزهای زوج فقط به وسایل‌نقلیه با پلاک زوج و روزهای فرد صرفاً به وسایل‌نقلیه با پلاک فرد ارائه خواهد شد، لذا از شهروندان تقاضا داریم در غیر از روزهای مذکور به مراکز تعویض پلاک مراجعه نکنند.

 

این مقام پلیس راهور ادامه داد: مراکز تعویض پلاک تا پایان سال جاری از ساعت هفت صبح تا ساعت 18 به ارائه خدمت می‌پردازند لذا شهروندان می‌توانند با مدیریت زمان  حضور در مراکز تعویض پلاک در صبح و بعدازظهر با ازدحام و زمان کمتری خدمات دریافت کنند.

 

محمدی یادآور شد: تمهیدات بهداشتی لازم همانند ضدعفونی کردن مراکز به صورت روزانه و استفاده از ماسک و دستکش و محلول ضدعفونی‌کننده توسط کارکنان شاغل در مراکز انجام می‌پذیرد.

 

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور تصریح کرد: هموطنان​​ نقل و انتقال خودرو را در سال جاری و در صورت امکان و عدم ضرورت، به سال آینده موکول کرده و در صورت حضور در مراکز فاصله لازم با سایر شهروندان را رعایت کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار