سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

ابتلای جهانگیری به کرونا/ کدام مسئولان کرونا دارند؟

ابتلای جهانگیری به کرونا/ کدام مسئولان کرونا دارند؟ ابتلای جهانگیری به کرونا توسط خبرگزاری فارس تایید شد و این خبرگزاری درلیستی از ابتلای افرادی دیگری به کرونا نیز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 11
کد خبر: ۳۸۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری فارس در فهرستی از ابتلای جهانگیری به کرونا خبر داد و در این خبر که با عنوان "کدام مقامات کشور کرونا گرفته‌اند؟" منتشر شد، از وزیر صنعت و معدن، وزیر میراث فرهنگی و رئیس کمیته ملی المپیک نام برده شده است.

 

طی این روزها شایعاتی مبنی بر ابتلای اسحاق جهانگیری به کرونا منتشر شده بود که تکذیب می شد اما جهانگیری امروز برای دومین بار متوالی در جلسه هیئت دولت غیبت داشت.

 

۲۹ بهمن آغاز جنگ با یک میهمان ناخوانده بود. این میهمان جان دو هم وطن را در قم گرفت و نهایتا تست نهایی کرونای آنها مثبت اعلام شد.

 

در این میان توصیه‌های مختلفی از سوی دولت در زمینه مبارزه با کرونا اعلام شد و در ۵ اسفند با دستور رئیس جمهور ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کار خود را آغاز کرد.

 

براساس اعلام جهانپور رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به ۹۰۰۰ نفر رسیده است که از این تعداد در ۲۴ ساعت گذشته در شهر تهران ۲۵۶ نفر، قم ۵۳ نفر، گیلان ۵ نفر، اصفهان ۱۷۰ نفر، البرز ۴۵ نفر، مازندران ۳۲ نفر، مرکزی ۳۱ نفر، قزوین ۲۷ نفر، سمنان ۶۳ نفر، گلستان ۹ نفر، خراسان رضوی ۳۴ نفر، فارس ۱۹ نفر، لرستان ۹ نفر، آذربایجان شرقی ۲۹ نفر، خوزستان ۱۷ نفر، یزد ۲۳ نفر، زنجان ۲۲ نفر، کردستان ۶ نفر، اردبیل ۱ نفر، کرمانشاه ۸ نفر، کرمان ۱۸ نفر، همدان ۷ نفر، سیستان و بلوچستان ۴ نفر، هرمزگان ۱۰ نفر، خراسان جنوبی ۱۵ نفر، خراسان شمالی ۱۱ نفر، چهارمحال و بختیاری ۱ نفر، ایلام ۶ نفر، آذربایجان غربی ۲۷ نفر مبتلا به کووید۱۹ شده اند.

 

به گزارش فارس، در این بین تنها مردم قربانی این ویروس نبودند بلکه برخی مقامات کشورمان هم با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند. از مقامات مبتلا می‌توان به ۳ عضو کابینه، ۵ نماینده مجلس و تعداد دیگری از شخصیت‌های سیاسی اشاره کرد.

ابتلای جهانگیری به کرونا/ کدام مسئولان کرونا دارند؟

 

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار