جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند ببینید/ کولیوند: اولین بار پیکر مرحوم رئیسی را با پهپاد سپاه قدس پیدا کردیم؛ به دروغ گفتند پهپاد ترکیه بوده تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین پیام تبریک رهبر معظم انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان قالیباف واگذاری اختیارات به استانداران را خلاف قانون اعلام کرد سقوط شهردار اهواز از ارتفاع هنگام بازدید از یک پروژه عمرانی + جزییات تیم والیبال جوانان ایران قهرمان جهان شد/ متین حسینی بهترین والیبالیست جوان جهان جدایی وحید امیری از پرسپولیس چقدر برای باشگاه هزینه داشت؟ عباس عراقچی بازهم پدر شد

تهران قرنطینه شد؟

دبیر شورای اطلاع رسانی استان تهران اعلام کرد: در همین حال نیروهای انتظامی و سپاه در ورودی‌های جاده کندوان، جادهُ هراز و فیروزکوه مستقر شده‌اند، تا از ورود و خروج مسافران شدیداً جلوگیری کنند./ ایرنا این خبر را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، دبیر شورای اطلاع رسانی استان تهران اعلام کرد: تمام مسیرهای ورودی به استان تهران در اتوبان قم، کرج، جاده چالوس، جاده هراز و فیروزکوه تا اطلاع ثانوی مسدود شده است.


مسافران فعلا به تهران مسافرت نکنند.


وی ادامه داد: در همین حال نیروهای انتظامی و سپاه در ورودی‌های جاده کندوان، جادهُ هراز و فیروزکوه مستقر شده‌اند، تا از ورود و خروج مسافران شدیداً جلوگیری کنند.


بدین ترتیب استان‌ ‌تهران برای مقابله با اپیدمی شدن ویروس کرونا به حالت قرنطینه در آمده و تنها خودروهای حامل سوخت و مواد غذایی اجازه تردد خواهند داشت.

 

در همین حال ایرنا نوشت: برای سومین بار در هفته گذشته خبری جعلی به نقل از ایرنا درباره قرنطینه تهران در حال بازنشر است. فعلاً چنین خبری اعلام نشده است و هم ایرنا چنین خبری را منتشر نکرده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار