زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی
کمیته انطباق فرمانداری مشهد

مترو تعطیل شد

مترو تعطیل شد هیأت انطباق فرمانداری مشهد با تعطیلی مترو و فعالیت زمان بندی شده در سرویس دهی اتوبوس‌های درون شهری از ۲۵ اسفند تا ۵ فروردین ۹۹ موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیأت انطباق فرمانداری مشهد با تعطیلی مترو و فعالیت زمان بندی شده در سرویس دهی اتوبوس‌های درون شهری موافقت کرد.

 

صبح امروز در هشتاد و هفتمین جلسه علنی شورای شهر مشهد، اعضای شورا، تعطیلی فعالیت مترو از ۲۵ اسفند جاری تا ۵ فروردین ۹۹ به منظور مقابله با کرونا و جلوگیری از شیوع آن در مشهد را مصوب کردند و این مصوبه برای تأیید نهایی به کمیته انطباق فرمانداری ارسال شد.

 

اعضای کمیته انطباق فرمانداری مشهد شامل فرماندار، نماینده قوه قضائیه و نماینده شورای اسلامی استان می‌شود که مصوبه شورای شهر عصر امروز با قید فوریت در این کمیته بررسی شد.

 

همچنین بر اساس نظر کمیته انطباق، سرویس‌دهی اتوبوس‌ها در خطوط مختلف نیز از دوشنبه تا چهارشنبه فقط در ساعت‌های ۶:۳۰ تا ۸:۳۰ صبح و بعدازظهر ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ خواهد بود و از ۲۹ اسفند تا ۵ فروردین تعطیل است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار