تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا از فرآیند تولید داروی احتمالی ضد کرونایی در آلمان مطلع شده است و قصد دارد این دارو را به هر قیمتی به دست آورد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  دویچه وله، ترامپ در عین حال اصرار دارد که آمریکا حق استفاده از داروی احتمالی را داشته باشد.

 

یک شرکت آلمانی در تولید واکسن و داروی مقابله با کرونا پیشرفت‌هایی داشته و به نتایج خوبی دست یافته است.

 

اخبار و گزارش‌ها نشان می‌دهد که ترامپ علاقه زیادی دارد این دارو را از آن خود کند.

 

براساس اعلام منابع دولتی آلمان، رئیس جمهوری آمریکا تلاش می‌کند با اهدای مبالغی هنگفت به کارکنان شرکت «کیورواک» (CureVac)، آن‌ها را به آمریکا کشاند یا دستکم داروی در دست تولید را به ایالات متحده منتقل کند. ترامپ تاکید دارد که دارو باید منحصرا در اختیار آمریکا و فقط آمریکا باشد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت آلمان گفت: با شرکت داروسازی کیورواک در تماس هستیم و بسیار علاقه مندیم در صورت تولید داروی ضد کرونا، این دارو در آلمان و سراسر اروپا قابل استفاده باشد.

 

بر اساس این گزارش، دولت آلمان نیز به نوبه خود تلاش می‌کند به این دارو دست یابد. هنوز مشخص نیست که کارکنان شرکت یادشده چه تصمیمی اتخاذ کرده اند.

 

شرکت داروسازی کیورواک چند هفته پیش تحقیق و مطالعه درمورد تولید واکسن کووید – ۱۹ را آغاز کرد و همه توان خود را در این جهت به کار گرفت.

 

این شرکت امید فراوان دارد که تا فرا رسیدن تابستان، اولین نمونه دارو را برای آزمایش تولید کند.

 

در حال حاضر، ۱۵۷،۸۴۴ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، ۷۵،۹۵۴ بهبود یافته و ۵،۸۴۶ فوت شده اند.

 

ویروس کرونا موسوم به «کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده