سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا

تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا از فرآیند تولید داروی احتمالی ضد کرونایی در آلمان مطلع شده است و قصد دارد این دارو را به هر قیمتی به دست آورد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  دویچه وله، ترامپ در عین حال اصرار دارد که آمریکا حق استفاده از داروی احتمالی را داشته باشد.

 

یک شرکت آلمانی در تولید واکسن و داروی مقابله با کرونا پیشرفت‌هایی داشته و به نتایج خوبی دست یافته است.

 

اخبار و گزارش‌ها نشان می‌دهد که ترامپ علاقه زیادی دارد این دارو را از آن خود کند.

 

براساس اعلام منابع دولتی آلمان، رئیس جمهوری آمریکا تلاش می‌کند با اهدای مبالغی هنگفت به کارکنان شرکت «کیورواک» (CureVac)، آن‌ها را به آمریکا کشاند یا دستکم داروی در دست تولید را به ایالات متحده منتقل کند. ترامپ تاکید دارد که دارو باید منحصرا در اختیار آمریکا و فقط آمریکا باشد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت آلمان گفت: با شرکت داروسازی کیورواک در تماس هستیم و بسیار علاقه مندیم در صورت تولید داروی ضد کرونا، این دارو در آلمان و سراسر اروپا قابل استفاده باشد.

 

بر اساس این گزارش، دولت آلمان نیز به نوبه خود تلاش می‌کند به این دارو دست یابد. هنوز مشخص نیست که کارکنان شرکت یادشده چه تصمیمی اتخاذ کرده اند.

 

شرکت داروسازی کیورواک چند هفته پیش تحقیق و مطالعه درمورد تولید واکسن کووید – ۱۹ را آغاز کرد و همه توان خود را در این جهت به کار گرفت.

 

این شرکت امید فراوان دارد که تا فرا رسیدن تابستان، اولین نمونه دارو را برای آزمایش تولید کند.

 

در حال حاضر، ۱۵۷،۸۴۴ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، ۷۵،۹۵۴ بهبود یافته و ۵،۸۴۶ فوت شده اند.

 

ویروس کرونا موسوم به «کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار