نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا

تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا از فرآیند تولید داروی احتمالی ضد کرونایی در آلمان مطلع شده است و قصد دارد این دارو را به هر قیمتی به دست آورد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  دویچه وله، ترامپ در عین حال اصرار دارد که آمریکا حق استفاده از داروی احتمالی را داشته باشد.

 

یک شرکت آلمانی در تولید واکسن و داروی مقابله با کرونا پیشرفت‌هایی داشته و به نتایج خوبی دست یافته است.

 

اخبار و گزارش‌ها نشان می‌دهد که ترامپ علاقه زیادی دارد این دارو را از آن خود کند.

 

براساس اعلام منابع دولتی آلمان، رئیس جمهوری آمریکا تلاش می‌کند با اهدای مبالغی هنگفت به کارکنان شرکت «کیورواک» (CureVac)، آن‌ها را به آمریکا کشاند یا دستکم داروی در دست تولید را به ایالات متحده منتقل کند. ترامپ تاکید دارد که دارو باید منحصرا در اختیار آمریکا و فقط آمریکا باشد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت آلمان گفت: با شرکت داروسازی کیورواک در تماس هستیم و بسیار علاقه مندیم در صورت تولید داروی ضد کرونا، این دارو در آلمان و سراسر اروپا قابل استفاده باشد.

 

بر اساس این گزارش، دولت آلمان نیز به نوبه خود تلاش می‌کند به این دارو دست یابد. هنوز مشخص نیست که کارکنان شرکت یادشده چه تصمیمی اتخاذ کرده اند.

 

شرکت داروسازی کیورواک چند هفته پیش تحقیق و مطالعه درمورد تولید واکسن کووید – ۱۹ را آغاز کرد و همه توان خود را در این جهت به کار گرفت.

 

این شرکت امید فراوان دارد که تا فرا رسیدن تابستان، اولین نمونه دارو را برای آزمایش تولید کند.

 

در حال حاضر، ۱۵۷،۸۴۴ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، ۷۵،۹۵۴ بهبود یافته و ۵،۸۴۶ فوت شده اند.

 

ویروس کرونا موسوم به «کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار