اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا

تلاش ترامپ برای به انحصار درآوردن داروی کرونا دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا از فرآیند تولید داروی احتمالی ضد کرونایی در آلمان مطلع شده است و قصد دارد این دارو را به هر قیمتی به دست آورد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 16
کد خبر: ۳۸۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  دویچه وله، ترامپ در عین حال اصرار دارد که آمریکا حق استفاده از داروی احتمالی را داشته باشد.

 

یک شرکت آلمانی در تولید واکسن و داروی مقابله با کرونا پیشرفت‌هایی داشته و به نتایج خوبی دست یافته است.

 

اخبار و گزارش‌ها نشان می‌دهد که ترامپ علاقه زیادی دارد این دارو را از آن خود کند.

 

براساس اعلام منابع دولتی آلمان، رئیس جمهوری آمریکا تلاش می‌کند با اهدای مبالغی هنگفت به کارکنان شرکت «کیورواک» (CureVac)، آن‌ها را به آمریکا کشاند یا دستکم داروی در دست تولید را به ایالات متحده منتقل کند. ترامپ تاکید دارد که دارو باید منحصرا در اختیار آمریکا و فقط آمریکا باشد.

 

سخنگوی وزارت بهداشت آلمان گفت: با شرکت داروسازی کیورواک در تماس هستیم و بسیار علاقه مندیم در صورت تولید داروی ضد کرونا، این دارو در آلمان و سراسر اروپا قابل استفاده باشد.

 

بر اساس این گزارش، دولت آلمان نیز به نوبه خود تلاش می‌کند به این دارو دست یابد. هنوز مشخص نیست که کارکنان شرکت یادشده چه تصمیمی اتخاذ کرده اند.

 

شرکت داروسازی کیورواک چند هفته پیش تحقیق و مطالعه درمورد تولید واکسن کووید – ۱۹ را آغاز کرد و همه توان خود را در این جهت به کار گرفت.

 

این شرکت امید فراوان دارد که تا فرا رسیدن تابستان، اولین نمونه دارو را برای آزمایش تولید کند.

 

در حال حاضر، ۱۵۷،۸۴۴ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد، ۷۵،۹۵۴ بهبود یافته و ۵،۸۴۶ فوت شده اند.

 

ویروس کرونا موسوم به «کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار