پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

ظریف: آمریکا مانعی در مسیر مبارزه با کرونا است

وزیر امور خارجه ایران ضمن تقدیر از درخواست‌های جامعه بین‌الملل برای لغو تحریم‌های آمریکا علیه تهران، واشنگتن را مانعی در مسیر مقابله با کرونا توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی توییتری ضمن انتقاد از تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ایران تصریح کرد که واشنگتن مانعی در مسیر مقابله با ویروس «کرونا» است.

 

وزیر خارجه ایران ضمن تقدیر از مقام‌های بین‌المللی به دلیل درخواست از واشنگتن برای لغو تحریم‌های ایران در پی شیوع ویروس کووید-19 گفت: «مردم ایران کمپین روزافزون جهانی دولت‌ها و رهبران جامعه مدنی را که خواستار لغو تحریم‌های غیرقانونی آمریکا هستند، تقدیر می‌کنند».

 

وی سپس به بی‌توجهی دولت آمریکا به درخواست‌های جامعه جهانی برای لغو تحریم‌های ایران اشاره کرد و نوشت: «آمریکا گوش نمی‌کند و مانعی در مسیر مقابله با کووید-19 ایجاد می‌کند. تنها راه چاره: مقابله با اقدام آمریکا در مجازات جمعی (مردم ایران) است. این یک اقدام ضروری اخلاقی و عملگرایانه است».

 

طی یک ماه اخیر به دنبال شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشورهای جهان و ایران، شمار زیادی از سران کشورها مانند ترکیه، روسیه و پاکستان و چین خواستار لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران شده‌اند. تحریم های آمریکا باعث شده است ارسال تجهیزات و مواد لازم برای مقابله با ویروس کرونا با مشکل مواجه شود.

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز طی سخنرانی خود، درباره شیوع بیشتر کرونا در ایران  به دلیل تحریم ها هشدار داد و گفت که این تحریم‌ها جنایت علیه بشریت است.

 

با این حال دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اخیراً اعلام کرد که با لغو تحریم‌های این کشور علیه ایران مخالفت است. آمریکا به رغم مطالبات جهانی برای لغو تحریم‌ها، طی چند روز گذشته چند شخصیت و شرکت ایرانی را تحریم کرده است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده