بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت روز قدس رژه دریایی مشترک ایران و ۳ کشور اسلامی در حمایت از مردم فلسطین سردار پاک‌پور: هر حرکتی به قصد ناامن کردن ایران، از سوی نیرو‌های مسلح پاسخ قاطعی خواهد داشت سردار قاآنی: ایران کما فی السابق در کنار فلسطین می‌ایستد اقامه نماز عید سعید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی ماجرای سفر نوروزی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به قطب جنوب مهاجرانی: دولت ترجیح می‌دهد بدون شتابزدگی وزیر جدید اقتصاد را معرفی کند رونمایی از شهر موشکی سپاه + فیلم تغییر ساعت کاری ادارات تکذیب شد پزشکیان: درصدد هستیم که از ظرفیت کارشناسان خارجی برای بهبود وضعیت دریاچه ارومیه بهره ببریم پزشکیان از دریاچه ارومیه بازدید کرد + عکس سفر غیررسمی مسعود پزشکیان به شهرستان مرند پزشکیان: وضعیتی که در آن قرار داریم، جایگاه ما نیست/ باید تصمیم بگیریم که تغییر کنیم هشدار وزیر ارشاد درباره تحریک گسل‌های قومی و مذهبی در ایران دستگیری ۷ لیدر فعالیت تبلیغی علیه نظام در کردستان

ظریف: آمریکا مانعی در مسیر مبارزه با کرونا است

وزیر امور خارجه ایران ضمن تقدیر از درخواست‌های جامعه بین‌الملل برای لغو تحریم‌های آمریکا علیه تهران، واشنگتن را مانعی در مسیر مقابله با کرونا توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی توییتری ضمن انتقاد از تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ایران تصریح کرد که واشنگتن مانعی در مسیر مقابله با ویروس «کرونا» است.

 

وزیر خارجه ایران ضمن تقدیر از مقام‌های بین‌المللی به دلیل درخواست از واشنگتن برای لغو تحریم‌های ایران در پی شیوع ویروس کووید-19 گفت: «مردم ایران کمپین روزافزون جهانی دولت‌ها و رهبران جامعه مدنی را که خواستار لغو تحریم‌های غیرقانونی آمریکا هستند، تقدیر می‌کنند».

 

وی سپس به بی‌توجهی دولت آمریکا به درخواست‌های جامعه جهانی برای لغو تحریم‌های ایران اشاره کرد و نوشت: «آمریکا گوش نمی‌کند و مانعی در مسیر مقابله با کووید-19 ایجاد می‌کند. تنها راه چاره: مقابله با اقدام آمریکا در مجازات جمعی (مردم ایران) است. این یک اقدام ضروری اخلاقی و عملگرایانه است».

 

طی یک ماه اخیر به دنبال شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشورهای جهان و ایران، شمار زیادی از سران کشورها مانند ترکیه، روسیه و پاکستان و چین خواستار لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران شده‌اند. تحریم های آمریکا باعث شده است ارسال تجهیزات و مواد لازم برای مقابله با ویروس کرونا با مشکل مواجه شود.

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز طی سخنرانی خود، درباره شیوع بیشتر کرونا در ایران  به دلیل تحریم ها هشدار داد و گفت که این تحریم‌ها جنایت علیه بشریت است.

 

با این حال دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اخیراً اعلام کرد که با لغو تحریم‌های این کشور علیه ایران مخالفت است. آمریکا به رغم مطالبات جهانی برای لغو تحریم‌ها، طی چند روز گذشته چند شخصیت و شرکت ایرانی را تحریم کرده است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر