قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

سامانه بارشی سیل آسا دیگری از فردا وارد کشور می‌شود

سامانه بارشی سیل آسا دیگری از فردا وارد کشور می‌شود اسلامی گفت: سامانه بارشی سیل آسا دیگر از فردا وارد کشور می‌شود و مناطق از کشور را در برمی‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی درباره آخرین وضعیت مناطق سیل زده در شهر‌های کشور گفت: بارش باران و رحمت الهی باعث وارد شدن خسارت‌های در شهر‌های مختلف کشور شده است.

 

او با بیان اینکه بارش رحمت الهی و سیل در روز گذشته باعث وارد شدن خسارتی در شهر‌های جنوبی کشور شده است، گفت: طبق پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی در روز‌های آینده در استان‌های دیگر هم درگیر سیل و بارش رحمت الهی خواهند بود.


اسلامی با بیان اینکه بارش سیل در استان‌های بوشهر هرمزگان و بلوچستان باعث وارد شدن خسارتی در راه‌ها پل‌ها شده و میزان خسارتی که در کرمان کهنوج وارد شده در مقایسه با سایر شهر‌ها بیشتر بوده است.


وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: همکاران و نیرو‌های راهداری در تمامی مناطق سیل زده مستقر هستند و سعی در بازگشایی محور‌های مسدود شده دارند.


او با اشاره به اینکه با همکاری نیرو‌های راهداری امیدوارم هرچه سریعتر راه‌های آسیب دیده را بتوانیم ترمیم کنیم افزود: در برخی از مناطق جنوب شرق کشور به جای استفاده از جاده‌های فرعی و شریانی از آب نما استفاده کرده‌اند که همین موضوع باعث وارد شدن خسارت‌های در این مناطق شده است.

 

اسلامی تصریح کرد: استفاده از آب نما‌ها در زمانی که بارش‌ها زیاد می‌شود باعث مختل شدن جاده شده و موجب مسدود شدن راه‌ها می‌شود بنابراین باید در اولویت بتوانیم راه‌های مسدود شده را که بر اثر آب نما‌ها ایجاد شده را بازگشایی کنیم.


وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد: هم اکنون تجهیزات به این مناطق ارسال شده و در حال ترمیم کردن مسیر‌های مسدود شده هستیم با همکاری نیرو‌های راهداری هستیم و امیدواریم بتوانیم هرچه سریع‌تر راه‌ها را باز و عبور و مرور را برقرار کنیم.


وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: امیدواریم پیش از آغاز بارش‌های دیگر بتوانیم راه‌های مسدود شده را بازگشایی کنیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار