آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ولیعهد انگلیس به کرونا مبتلا شد

ولیعهد انگلیس به کرونا مبتلا شد شاهزاده چارلز ولیعهد انگلیس و پسر ملکه الیزابت به ویروس کرونا مبتلا شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 25
کد خبر: ۳۸۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس بیانیه روز چهارشنبه اقامتگاه سلطنتی «کلرنس» انگلیس، «چارلز» علائم خفیفی را از ویروس کرونا بروز داده ولی فعلا از شرایط جسمانی مساعدی برخوردار است.


این بیانیه می‌افزاید همسر او هم مورد آزمایش قرار گرفته اما هنوز به این ویروس مبتلا نشده است. با این حال دو طرف طبق توصیه‌های بهداشتی خود را در خانه قرنطینه کرده‌اند.


در بیانیه یادشده آمده که با توجه به اقتضاء وظایف سلطنتی چارلز و ملاقات‌هایی که او با افراد مختلف داشته، منشاء ابتلای او به کرونا مشخص نیست.


مادر او، الیزابت ۹۳ ساله هم از بیم ابتلا به کرونا به اقامتگاه شهرستانی خود پناه برده است. پیشتر گزارش شده بود که یکی از خدمتکاران کاخ سلطنتی به کرونا مبتلا شده است. 


ملکه انگلیس هفته گذشته ( ۲۹ اسفند ۱۳۹۹) با صدور بیانیه‌ای هشدار داد که این کشور در حال ورود به یک دوره بسیار نگران کننده و مبهم است.


وی در این بیانیه یادآور شد: به تمام خانواده‌ها در سراسر کشور توصیه شده تا برای منافع جمعی، روال عادی زندگی خود را تغییر داده و از افراد آسیب پذیر حفاظت کنیم.

 

ملکه انگلیس تاریخ این کشور را مورد اشاره قرار داد و از مردم این کشور خواست تا برای عبور از این بحران، در کنار یکدیگر متحد شوند. او همچنین از تلاش دانشمندان، پزشکان، محققان، مددکاران بخش‌های عمومی در چند هفته گذشته قدردانی کرد و افزود: اینک بیش از هر زمان دیگری در گذشته نزدیک نقش مهمی برای ایفا کردن داریم.


هم زمان با افزایش آمار ابتلا به کرونا، نخست وزیر انگلیس دوشنبه گذشته (۴ اسفند ۱۳۹۹) با اعلام وضعیت اضطراری از مردم این کشور خواست برای مقابله با کرونا از خانه بیرون نروند.  


بر اساس آخرین امار منتشر شده تاکنون ۸ هزار و ۴۲۲ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و ۴۲۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار