درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

روایت سی‌ان‌ان از اوضاع وخیم نیویورک: اینجا جهنم است!

روایت سی‌ان‌ان از اوضاع وخیم نیویورک: اینجا جهنم است! براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی تا روز پنجشنبه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۴۷۱ هزار و ۵۳۸ نفر رسید که از این تعداد ۲۱ هزار و ۲۹۶ نفر جان باختند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گزارش تلویزیون سی ان ان، یک پزشک آمریکایی در نیویورک با اشاره به کمبود تجهیزات و تخت بیمارستانی و همچنین افزایش شمار بیماران مبتلا به ویروس کووید 19 در این ایالت گفت اینجا جهنم شده است.


وی گفت منابع بیمارستانی محدود است و تعداد بیماران از دستگاههای اکسیژن موجود در بیمارستان بیشتر شده است.


وی که خواست نامش فاش نشود تاکید کرد:" ما دستگاههای اکسیژن نداریم، ما تخت بیمارستانی نداریم. اوضاع در نیویورک سیتی مثل یک کشور جهان سوم است اینجا اوضاع دیوانه کننده است."


در ابتدا بیماران گروه سنی بالای هفتاد سال پذیرش می شدند اما از هفته گذشته بیماران بالای پنجاه سال به بیمارستان مراجعه می کنند.


کارشناسان بخش سلامت عمومی از جمله دکتر جرومه آدامز جراح عمومی آمریکا هشدار داد آمریکا احتمالا به ایتالیا تبدیل می شود؛ جاییکه بیمارستان ها مملو از بیماران کووید 19 است که به مراقبت ویژه و اکسیژن نیاز دارند.


مقامات رسمی در ایالت نیویورک از بیمارستان های سراسر این ایالت خواسته اند تا ظرفیت پذیرش بیماران خود را افزایش دهند. نیویورک بیش از شش درصد از کل بیماران مبتلا به کرونا در جهان را خود اختصاص داده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار