وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

ماجرای پیش‌پرداخت چند ماه یارانه به اقشار ضعیف چیست؟

ماجرای پیش‌پرداخت چند ماه یارانه به اقشار ضعیف چیست؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس از پیشنهادات نمایندگان برای حمایت از اقشار ضعیف در شرایط شیوع بیماری کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 30
کد خبر: ۳۹۲۳۷


به گزارش راهبرد معاصر؛ اکبر رنجبرزاده عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از مشاغل و تولیدکنندگان به دلیل شیوع کرونا متحمل ضرر شده و دهک‌های پایین جامعه نیز با تعطیلی کار خود تحت فشار هستند، گفت: ضروریست تا دولت، مجلس و سایر نهاد‌ها هر یک در حیطه فعالیت خود و با همکاری یکدیگر اقداماتی انجام دهند تا ضرر کسب و کار‌های آسیب‌دیده جبران و اقشار ضعیف جامعه در شرایط فعلی فشار کمتری را تحمل کنند.

 

وی با اشاره به جلسه مجازی اخیر قوه‌مقننه، اظهار داشت: در این جلسه برخی از نمایندگان برای کمک به دهک‌های ضعیف جامعه از جمله تحت پوششین کمیته امداد و بهزیستی که به دلیل شیوع کرونا در شرایط مطلوبی نیستند، پیشنهاداتی مطرح کردند که در این جلسه درباره آن‌ها بحث و تبادل نظر شد.

 

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در توضیح پیشنهادات نمایندگان، گفت: یکی از پیشنهادات، پیش‌پرداخت چند ماهه یارانه به مردم به ویژه تحت پوششین کمیته امداد و بهزیستی بود، یعنی دولت یارانه چند ماه آینده را در اختیار اقشار یارانه‌بگیر قرار دهد تا این اقشار که در شرایط فعلی نیاز به همراهی بیشتر دارند، از این مبلغ استفاده کنند.

 

رنجبرزاده ادامه داد: یکی دیگر از پیشنهادات نمایندگان این بود که کمک‌های خیری‌های که از طرف نهاد‌های مردمی صرف امور مختلف می‌شود، در شرایط فعلی که با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مشاغل اقشار ضعیف مانند کارگران روز‌مزد تحت فشار هستند، سازوکاری فراهم شود تا این مبالغ ساماندهی شود و به دست آن‌ها برسد.

 

وی با تأکید بر اینکه پیشنهادات مذکور برای اجرایی شدن نیاز به بررسی و ارزیابی کارشناسی دارد، تصریح کرد: در جلسه بعدی مجلس که قرار است در روز (سه‌شنبه ۱۹ فروردین) به صورت غیرمجازی برگزار شود، پیشنهادات مطروحه با حضور میهمان جلسه (رئیس سازمان برنامه و بودجه) چکش‌کاری و درباره امکان اجرایی شدن آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار