قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

ترامپ یک مقام دیگر را اخراج کرد

ترامپ یک مقام دیگر را اخراج کرد دونالد ترامپ بازرس کل جامعه اطلاعاتی آمریکا را که کنگره را در جریان شکایت از این رییس جمهور بر سر اقداماتش در قبال اوکراین قرار داده بود، اخراج کرده و گفته است که دیگر به او اعتماد ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 04
کد خبر: ۳۹۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، مایکل آتکینسون که از ماه مه ۲۰۱۸ به عنوان بازرس کل جامعه اطلاعاتی آمریکا فعالیت داشته، نخستین فردی بود که سال گذشته میلادی درباره یک شکایت افشاگرانه "اضطراری" که از سوی یک مقام اطلاعاتی درخصوص اقدامات دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در قبال اوکراین دریافت کرده بود، به کنگره آمریکا هشدار داد. اخراج او پس از گذشت ۳۰ روز از روزی که ترامپ کنگره را در جریان اخراج او قرار داده (جمعه) اجرایی خواهد شد.

 

ترامپ در نامه‌ای به روسا و اعضای عالی‌رتبه کمیته‌های اطلاعاتی سنا و مجلس نمایندگان که از سوی پایگاه خبری هیل رویت شده، نوشته است: این (نامه) به منظور آن است که اطلاع دهم قدرت خود به عنوان رییس جمهور را برای اخراج بازرس کل جامعه اطلاعاتی که ۳۰ روز دیگر عملی خواهد شد، به کار گرفته‌ام.

 

او در این نامه افزود: در این مورد، همچون دیگر جایگاه‌هایی که به عنوان رییس جمهور قدرت انتصاب (مسئولان) آن‌ها را با مشورت و موافقت سنا دارم، ضروری است که به مسئولانی که به عنوان بازرس کل فعالیت دارند، اعتماد تمام و کمال داشته باشم. این مساله دیگر درخصوص این بازرس کل صدق نمی‌کند.

 

ترامپ اظهار کرد که نامزد خود را برای جانشینی آتکینسون "در زمانی دیگر" اعلام خواهد کرد.

 

در همین حال، دموکرات‌ها این اقدام ترامپ را حرکتی تلافی جویانه علیه آتکینسون برای مطرح کردن شکایت از ترامپ دانسته‌اند که به تحقیقات استیضاح علیه این رییس جمهور بر سر اقداماتش در قبال اوکراین انجامید.

 

آدام شف، نماینده دموکرات و رییس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان در این خصوص گفت: تصمیم رییس جمهور برای اخراج مایکل آتکینسون، بازرس کل جامعه اطلاعاتی اقدام زننده دیگر از سوی ترامپ برای از بین بردن استقلال جامعه اطلاعاتی و تلافی علیه کسانی است که جرات به خرج داده‌اند تا خطا‌های ریاست جمهوری را افشا کنند./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار