هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

چرا کرونا قیمت مواد مخدر را افزایش داده است؟

چرا کرونا قیمت مواد مخدر را افزایش داده است؟ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر به مصرف کنندگان مواد مخدر هشدار داد و گفت: با شیوع کرونا و تبع آن گران شدن موادمخدر و همچنین محدودیت تردد‌ها و برخورد‌های پلیس، سبب شده تا فروشندگان موادمخدر برای فروش مواد، ناخالصی‌هایی را به آن اضافه کرده که سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدمسعود زاهدیان روز دوشنبه افزود: محدود شدن تردد‌ها و برخورد‌های پلیس منجر شده تا قیمت مواد مخدر در استان‌های مختلف افزایش یابد از سوی دیگر فروشندگان برای فروش مواد مخدر ناخالصی‌هایی به مواد استفاده می‌کنند که برای مصرف کنندگان بسیار خطرناک است.

 

وی ادامه داد: قیمت مواد مخدر از آن جایی در استان‌های مختلف افزایش یافته که تردد‌ها محدود شده و انتقال مواد مخدر به نقاط مختلف کشور را سخت‌تر کرده است.

 

زاهدیان در توضیح این مطلب افزود: کشفیات مواد مخدر از ابتدای امسال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد بیشتر شده است چرا برخورد پلیس و محدودیت در تردد‌ها سبب شده تا مواد مخدر به دست توزیع کنندگان نرسد.

 

وی ادامه داد: فروشندگان برای حفظ بازار خود قیمت مواد مخدر را به گونه‌ای نگه داشته اند تا مصرف کنندگان، مواد مخدر مورد نیاز خود را تامین کنند براین اساس از ناخالصی‌هایی در تولید مواد مخدر استفاده می‌کنند که بریا سلامت افراد بسیار خطرناک است.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ضمن هشدار به مصرف کنندگان مواد مخدر گفت: در این شرایط فعلی که فروشندگان مواد مخدر در ساخت مواد مخدر از ناخالصی‌هایی استفاده می‌کنند بهتر است مصرف کنندگان در این شرایط رفتار درست را در پیش بگیرند.

 

زاهدیان اضافه کرد: بهترین راه این است که مصرف کنندگان مواد مخدر در شرایط فعلی به مراکز درمانی مراجعه کرده و با استفاده از درمان، اعتیاد خود را کنار گذاشته تا سلامتی خود را حفظ کنند.

 

بیماری کووید-۱۹ که ناشی از ویروس کرونا جدیدی است از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت. تاکنون ۵۸ هزار و ۲۲۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به سه هزار و ۶۰۳ نفر رسید./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار