کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

چرا کرونا قیمت مواد مخدر را افزایش داده است؟

چرا کرونا قیمت مواد مخدر را افزایش داده است؟ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر به مصرف کنندگان مواد مخدر هشدار داد و گفت: با شیوع کرونا و تبع آن گران شدن موادمخدر و همچنین محدودیت تردد‌ها و برخورد‌های پلیس، سبب شده تا فروشندگان موادمخدر برای فروش مواد، ناخالصی‌هایی را به آن اضافه کرده که سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدمسعود زاهدیان روز دوشنبه افزود: محدود شدن تردد‌ها و برخورد‌های پلیس منجر شده تا قیمت مواد مخدر در استان‌های مختلف افزایش یابد از سوی دیگر فروشندگان برای فروش مواد مخدر ناخالصی‌هایی به مواد استفاده می‌کنند که برای مصرف کنندگان بسیار خطرناک است.

 

وی ادامه داد: قیمت مواد مخدر از آن جایی در استان‌های مختلف افزایش یافته که تردد‌ها محدود شده و انتقال مواد مخدر به نقاط مختلف کشور را سخت‌تر کرده است.

 

زاهدیان در توضیح این مطلب افزود: کشفیات مواد مخدر از ابتدای امسال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد بیشتر شده است چرا برخورد پلیس و محدودیت در تردد‌ها سبب شده تا مواد مخدر به دست توزیع کنندگان نرسد.

 

وی ادامه داد: فروشندگان برای حفظ بازار خود قیمت مواد مخدر را به گونه‌ای نگه داشته اند تا مصرف کنندگان، مواد مخدر مورد نیاز خود را تامین کنند براین اساس از ناخالصی‌هایی در تولید مواد مخدر استفاده می‌کنند که بریا سلامت افراد بسیار خطرناک است.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ضمن هشدار به مصرف کنندگان مواد مخدر گفت: در این شرایط فعلی که فروشندگان مواد مخدر در ساخت مواد مخدر از ناخالصی‌هایی استفاده می‌کنند بهتر است مصرف کنندگان در این شرایط رفتار درست را در پیش بگیرند.

 

زاهدیان اضافه کرد: بهترین راه این است که مصرف کنندگان مواد مخدر در شرایط فعلی به مراکز درمانی مراجعه کرده و با استفاده از درمان، اعتیاد خود را کنار گذاشته تا سلامتی خود را حفظ کنند.

 

بیماری کووید-۱۹ که ناشی از ویروس کرونا جدیدی است از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت. تاکنون ۵۸ هزار و ۲۲۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به سه هزار و ۶۰۳ نفر رسید./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار