سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

زمان بازگشایی مدارس به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا بستگی دارد

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه زمان بازگشایی مدارس به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا بستگی دارد، اظهار کرد: با توجه به آموزش ۸۵ درصد دروس، آموزش و پرورش آمادگی دارد تا سال تحصیلی در صورت ادامه روند تعطیلی مدارس به اتمام برساند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 10
کد خبر: ۴۰۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به نقل از وزارت آموزش و پرورش، مهرزاد حمیدی صبح امروز در برنامه "صبح و نشاط" شبکه سه سیما با تشریح سیاست‌های حوزه تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در ایام تعطیلی کرونا پرداخت و از خانواده‌ها خواست که در هنگام تماشای تلویزیون و کار‌های خانه، فعالیت حرکتی داشته باشند و نرمش و ورزش را فراموش نکنند تا باعث افزایش نشاط خانواده و افزایش ایمنی بدن شود.

 

وی با تشکر از معلمان کشور که چند روز پس از آغاز تعطیلات کرونایی به آموزش دانش آموزان از طریق فضای مجازی پرداختند و در جهاد آموزشی شرکت کردند، گفت: از ۵ اسفند مدارس تعطیل شدند و از همان زمان پیگیری آموزش‌ها با صدا و سیما آغاز شد و از ۱۰ اسفند اولین کلاس‌های آموزشی پخش شد و شبکه‌های دیگر نیز وارد شدند.

 

تولید ۵۳ هزار ماسک در هنرستان‌های کشور

حمیدی افزود: ۹۰ درصد دانش‌آموزان تحت پوشش آموزش‌های تلویزیونی و مجازی معلمان قرار داشتند، البته قبل از ورود کرونا به کشور۷۰ درصد محتوای آموزشی به دانش‌آموزان آموزش داده شده بود واکنون بیش از۸۰ درصد محتوا آموزش داده شده است و در برخی دروس این عدد به ۸۵ درصد می‌رسد؛ در پایه دوازدهم نیز ۹۰ درصد محتوا‌ها آموزش داده شده است.

 

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اطلاعات سامانه رصد اظهار کرد: از ۱۰۷ هزار مدرسه کشور، فعالیت آموزشی در ۹۷ هزار مدرسه جریان دارد؛ ضمن اینکه هنرآموزان و هنرجویان هنرستان‌های کشور، روزانه ۵۳ هزار ماسک تولید می‌کنند.

 

مشارکت ۱ میلیون ۵۰۰ هزار سفیر سلامت در «پویش در خانه بمانیم»

وی درباره فعالیت مراقبان بهداشت مدارس گفت: «پویش در خانه بمانیم» راه اندازی شد و یک میلیون و ۵۰۰ هزار سفیر سلامت مشارکت دارند، ۲۵۰ هزار اثر از دانش‌آموزان دریافت شده است و برخی مراقبان سلامت نیز به مجموعه مدافعان سلامت پیوستند.

 

حمیدی درباره فعالیت‌های ورزشی دانش آموزان در ایام ماندن در خانه گفت: همکاری خوبی در صداوسیما داشتیم و برنامه‌هایی تولید شد؛ امروز سازمان بهداشت جهانی می‌گوید اگر ورزش کنید ایمنی بدن بالاتر می‌رود، استرس کاهش می‌یابد و روابط خانوادگی استحکام پیدا می‌کند بنابراین اکنون ۳۳ هزار دبیر تربیت‌بدنی، فعالیت‌های ورزشی در خانه را طراحی می‌کنند و پیشنهادات خود را به دبیرخانه استان می‌دهند، بهترین طرح‌ها به دبیرخانه مرکزی می‌آید و برای پخش در تلویزیون آماده می‌شود.

 

زمان بازگشایی مدارس به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا بستگی دارد

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت سال تحصیلی و زمان احتمالی بازگشایی مدارس گفت: این موضوع بستگی به نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا دارد و در این راستا چند سناریو پیش‌بینی کردیم؛ ما بر مبنای اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم‌گیری می‌کنیم و برای همه حالت‌ها آمادگی داریم. در حال حاضر ۸۵ درصد محتوای دروس آموزش داده شده است، و حتی اگر روند تعطیلی ادامه پیدا کرد، این آمادگی را داریم که سال تحصیلی را به اتمام برسانیم و امتحانات را برگزار کنیم و در نیمه اول شهریور، ۱۵ شهریور دوباره مدارس را بازگشایی و ۱۰ درصد دیگر را جبران کنیم.

حمیدی افزود: بیش از۹۰ درصد دانش‌آموزان به آموزش‌های تلویزیونی و اینترنتی دسترسی دارند و مابقی که این دسترستی را ندارند، راهنمای تعلیماتی با بسته‌های آموزشی پوشش می‌دهند.

ارسال نظر