قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

لیدر فرار زندانیان سقز اعدام شد

لیدر فرار زندانیان سقز اعدام شد حکم اعدام یکی از اشرار مشهور استان کردستان به جرم سرقت، اخاذی مسلحانه، شرارت، سلب امنیت مردم و به شهادت رساندن دو نفر از پرسنل ناجا اجرا شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان از دستگیری ۶۵ نفر از زندانیان فراری زندان سقز خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹ نفر از زندانیان فراری باقی مانده است که اقدامات برای دستگیری آن‌ها نیز در حال انجام است.

 

وی در ادامه درباره حکم مصطفی سلیمی یکی از زندانیان فراری از زندان سقز که صبح امروز اجرا شده است، ادامه داد: حکم اعدام وی در سال ۸۳ در شعبه اول دادگاه انقلاب سقز صادر و در دیوان عالی کشور در تاریخ ۱۶ اسفند ۸۳ تایید شده بود.

 

جباری در رابطه با جرم این زندانی، افزود: جرم او سرقت مسلحانه، شرارت، ایجاد رعب و وحشت در چندین روستا از روستا‌های سقز، اخاذی مسلحانه و آزارو اذیت مردم و سلب امنیت و آرمش مردم بوده است.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان، تصریح کرد: همچنین در کنار همه این جرایم، زندانی مذکور در قتل عمدی و شهادت دو نفر از پرسنل حوزه فرماندهی انتظامی سقز در درگیری مسلحانه سال ۸۳ مشارکت داشته است.

 

وی یادآور شد: این زندانی جز طراحان و لیدر‌های اصلی فرار از زندان سقز در مورخ ۸ فروردین ۹۹ بوده است.

 

جباری خاطرنشان کرد: در فاصله محکومیت قطعی و اجرای حکم چندین مرحله قانونی طی شده است، پرونده وی بعد از محکومیت قطعی به حکم اعدام، در سه مرحله در کمیسیون عفو بررسی شد و شرایط قانونی برای عفو احراز نشد و رد شد؛ دو مرحله هم درخواست اعاده دادرسی مطرح شد که رد گردید.

 

جباری یادآور شد: دستگیری او توسط ماموران انتظامی با همکاری مردم بانه و سقز صورت گرفت به گونه‌ای که محل اختفای این فرد را به ماموران انتظامی گزارش کردند./ مرکز قوه قضائیه

ارسال نظر
آخرین اخبار