اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول

کانادا دانلود جعبه سیاه پرواز «۷۵۲ اوکراین» را متوقف کرد

کانادا دانلود جعبه سیاه پرواز «۷۵۲ اوکراین» را متوقف کرد کانادا این هفته به ایران اعلام کرد برای یک مدت نامحدود، دانلود و تحلیل جعبه سیاه هواپیمای ۷۵۲ اوکراین را به علت شیوع ویروس کرونا و از بین رفتن امکان مسافرت، متوقف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 12
کد خبر: ۴۰۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سی بی سی، کانادا این هفته به ایران اعلام کرد برای یک مدت نامحدود دانلود و تحلیل جعبه سیاه یافت شده از لاشه هواپیمای ۷۵۲ اوکراین را متوقف کرده است.

 

حسن رضایی فر، رئیس گروه تحقیقات ایران گفت وی نمایندگان ۸ کشور را برای سفر به لابراتواری در اروپا برای آغاز این روند دعوت کرده است، اما این کشور خواستار به تعویق افتادن این تحقیقات به علت شیوع ویروس کرونا شده اند.

 

رضایی فر در ایمیلی به سی بی سی گفت: «اکنون، به علت ویروس کرونا، برای برخی از کشورها، برنامه ریزی یک سفر غیرممکن است.»

 

یک مقام کانادایی تایید کرد که ایران در روز دوشنبه با این کشور‌ها تماس گرفته و تمامی آن‌ها قاطعانه پاسخ دادند: در حال حاضر مسافرت غیرممکن است و شاید زمانی دیگر.

کیتی فاکس، رئیس هیئت امنیت حمل و نقل گفت کشور‌ها می‌خواهند نمایندگان خودشان در این جلسه دانلود شخصا حضور داشته باشند.

 

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «از این رو، دانلود و تحلیل صدا‌های ضبط شده باید تا زمانی که شرایط به اندازه کافی برای مسافرت امن بهبود یابد، به تاخیر بیفتد... در حال حاضر، نمی‌شود پیش بینی کرد که چه زمانی این اتفاق می‌افتد.»

 

پرواز ۷۵۲ اوکراین در ۸ ژانویه در ایران به علت اشتباه انسانی مورد هدف قرار گرفت و منهدم شد. در این پرواز ۱۷۶ نفر کشته شدند.

 

آمریکا، اوکراین، سوئد، افغانستان، انگلستان، فرانسه و آلمان و کانادا، تماما، نمایندگان و کارشناسان در تحقیقات ایران را به رسمیت شناختند. مقامات کانادایی می‌گویند «جعبه سیاه» بسیار مهم است و می‌تواند حاوی ارتباطات میان خدمه پرواز و کنترل کنندگان ترافیک هوایی باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار