محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

ماجرای پیام غیرمتعارف مدیرعامل استقلال

دریافت کمک از یک ایرانی مقیم نروژ توسط باشگاه استقلال منتفی شد و باید از منابع مالی دیگری امورات اجرایی خود را تامین کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 20
کد خبر: ۴۰۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته بود که احمد سعادتمند مدیرعامل استقلال با صدور پیامی غیرمتعارف روی خروجی سایت باشگاه، از کمک های مالی یک ایرانی خارج نشین تشکر و اعلام کرد: "از چنین عزیزانی که قلبشان با استقلال است، صمیمانه سپاسگزارم. باید اذعان داشت ایرانیان خارج از کشور با کمی اعتماد متقابل، توان همکاری و مشارکت با مجموعه ما را بخوبی دارند و حتی می توانند نقش آفرینی کنند."

 

بعد از این اتفاق، حرف و حدیث هایی در خصوص اینگونه کمک رسانی و نحوه فعالیت اقتصادی استقلال به وجود آمد تا اینکه در نهایت دریافت پول توسط باشگاه از این ایرانی خارج نشین منتفی شد. این موضوع به مسئولان این تیم هم اعلام شده است.

 

قرار است این باشگاه طبق وعده های مدیرعامل، مطالبات بازیکنان را از منابع دیگری مالی تامین کند. به این ترتیب، آنها حق دریافت کمک های نقدی به این شکل و خارج از چهارچوب و استاندارد را ندارند.

 

احمد سعادتمند چند روز پیش اعلام کرد مطالبات بازیکنان تا پایان فروردین پرداخت می شود ولی این موضوع به روزهای آینده موکول شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر