ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

ماجرای پیام غیرمتعارف مدیرعامل استقلال

دریافت کمک از یک ایرانی مقیم نروژ توسط باشگاه استقلال منتفی شد و باید از منابع مالی دیگری امورات اجرایی خود را تامین کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 20
کد خبر: ۴۰۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته بود که احمد سعادتمند مدیرعامل استقلال با صدور پیامی غیرمتعارف روی خروجی سایت باشگاه، از کمک های مالی یک ایرانی خارج نشین تشکر و اعلام کرد: "از چنین عزیزانی که قلبشان با استقلال است، صمیمانه سپاسگزارم. باید اذعان داشت ایرانیان خارج از کشور با کمی اعتماد متقابل، توان همکاری و مشارکت با مجموعه ما را بخوبی دارند و حتی می توانند نقش آفرینی کنند."

 

بعد از این اتفاق، حرف و حدیث هایی در خصوص اینگونه کمک رسانی و نحوه فعالیت اقتصادی استقلال به وجود آمد تا اینکه در نهایت دریافت پول توسط باشگاه از این ایرانی خارج نشین منتفی شد. این موضوع به مسئولان این تیم هم اعلام شده است.

 

قرار است این باشگاه طبق وعده های مدیرعامل، مطالبات بازیکنان را از منابع دیگری مالی تامین کند. به این ترتیب، آنها حق دریافت کمک های نقدی به این شکل و خارج از چهارچوب و استاندارد را ندارند.

 

احمد سعادتمند چند روز پیش اعلام کرد مطالبات بازیکنان تا پایان فروردین پرداخت می شود ولی این موضوع به روزهای آینده موکول شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار