به گزارش راهبرد معاصر، محمد رجبی در گفتگو با شبکه خبر درباره اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در قطارهای مسافری گفت: همه قطارها در مبدا و قبل از مسافرگیری ضدعفونی میشوند و در مقصد نیز پس از پیاده شدن مسافران بار دیگر عملیات ضدعفونی قطارها صورت میگیرد.
وی افزود: اقدام دیگری که برای همه مسافران انجام میشود تب سنجی آنها در ایستگاه مبدا است و اگر درجه دمای بدن آنها بالاتر از پروتکلهای اعلام شده باشد از لیست مسافران خارج میشود.
مدیرعامل رجا افزود: همچنین قرار است ظرفیت کوپههای چهار نفره صرفاً به دو نفر به جز خانوادهها اختصاص یابد که این محدودیت در سیستم فروش بلیت الکترونیکی اعمال شده و بلیت همه قطارها با ۵۰ درصد ظرفیت به فروش میرسد.
رجبی تاکید کرد: فعلاً از مسافران هزینه اضافه بابت کاهش ظرفیت قطارها دریافت نمیکنیم.
مدیرعامل رجا با اشاره به ضدعفونی مستمر نمازخانهها و سرویسهای بهداشتی ایستگاههای بین راهی گفت: مسافران نیز از این نظر نگرانی نداشته باشند.
رجبی یادآور شد: در هر کوپه ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده در اختیار مسافران قرار داده میشود. ضمن اینکه بروشورهای تشریح مراقبتهای بهداشتی به آنها داده خواهد شد.
مدیرعامل رجا با بیان اینکه در قطارهای حومهای نیز دستورالعملهای پروتکل بهداشتی امضا و اجرا میشود، افزود: بوفههای قطارها و همچنین بسته غذایی هر قطار نیز به صورت مکانیزه از یک مرکز کترینگ وابسته به یک شرکت هواپیمایی تهیه میشود و قطارها حق ندارند به جز غذای بسته بندی شده که به صورت متمرکز تهیه شده مواد خوراکی دیگری در اختیار مسافران قرار دهند.
منبع: مهر