فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

واکنش مزدک میرزایی به شایعه اختلاف با فردوسی‌پور+ عکس

در پی شائبه اختلاف مزدک میرزایی با عادل فردوسی‌پور، مجری تازه مهاجرت‌کرده سیما پیامی را در فضای مجازی منتشر کرد و به شایعات پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 27
کد خبر: ۴۱۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، در پی شایعاتی که پیرامون گفت‌وگوی لایو مزدک میرزایی و آرمین قبادی پاشا در خصوص دلایل جدایی‌اش از تلویزیون و مهاجرتش به انگلیس به وجود آمد، میرزایی با انتشار یک پست اینستاگرامی به شایعات واکنش نشان داد.

 

میرزایی در آن گفتگو در پاسخ به پرسشی در مورد مهمترین دلیل جدایی‌اش از صداوسیما گفته بود «اگر می‌خواهید دلایل رفتنم را بدانید، همان دلایلی است که رضا جاودانی و جواد خیابانی در مصاحبه‌شان گفتند...». این درحالی است که پیش‌تر رضا جاودانی و جواد خیابانی در مصاحبه‌ای از انحصار و توجه زیاد صداوسیما به یک شخص خاص گله کرده بودند. همین موضوع شائبه‌هایی را ایجاد کرده بود که فرد مورد نظر عادل فردوسی‌پور است.

 

واکنش مزدک میرزایی به شایعه اختلاف با فردوسی‌پور+ عکس

 

در همین راستا مزدک میرزایی در اینستاگرامش صراحتاً این موضوع را رد کرد و نوشت:

متاسفانه بعد از اولین گفتگوی لایو اینستاگرامی با آرمین قبادی پاشا، یکسری از دوستان از صحبت‌های من سؤبرداشت داشتند و با توجه به اینکه در لایو بعدی کاملا توضیح دادم، ولی می‌بینم هنوز یک سری سوال می‌پرسند در این مورد.


بیشتر از ۲۵ ساله که عادل رو می‌شناسم و به جز خوبی چیز دیگه‌ای ازش ندیدم. اون یکی از بهترین دوستان من بوده و خواهد بود. از توقف برنامه ۹۰ من هم مثل خیلی‌ها ناراحت شدم. این رو برای اون عده‌ای میگم که به شایعه سازی علاقه دارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار