توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

رقم واقعی بیکارشدگان آمریکا در پی شیوع کرونا

رقم واقعی بیکارشدگان آمریکا در پی شیوع کرونا افزایش نرخ بیکاری در آمریکا به خاطر همه گیری ویروس کرونا احتمالاً بدتر از آن چیزی است که اطلاعات رسمی نشان می‌دهد، چون میلیون‌ها آمریکایی نتوانسته اند برای مزایای بیکاری ثبت نام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر،  تعداد کسانی که برای مزایای بیکاری ثبت نام کرده اند از ۲۶ میلیون نفر گذشته، فقط ۴.۴ میلیون تقاضا در هفته گذشته ثبت شده است. با افزایش تعداد کسانی که به دنبال کمک‌های مالی در بحبوحه بیکاری‌های ناشی از همه گیری ویروس کرونا هستند، برخی شکایت کردند که سیستم‌های آنلاین دولت با مشکل مواجه شده است.

 

طبق گزارش موسسه سیاست اقتصادی، درماندگی ناشی از روند ثبت این درخواست‌ها باعث کم شدن تعداد رسمی تقاضا برای مزایای بیکاری شده است. محققان این موسسه می‌گویند اگر این سیستم‌های آنلاین با مشکل مواجه نبود میلیون‌ها نفر دیگر می‌توانستند برای مزایای بیکاری درخواست بدهند، در حالی که فقط نیمی از درخواست کنندگان این مزایا را دریافت می‌کنند.

 

نتایج نظرسنجی آنلاین این موسسه که در روز پنج شنبه منتشر شد نشان داد از هر ده نفری که توانسته اند با موفقیت درخواست مزایای بیکاری را ثبت کنند، سه نفر نتوانستند از این سیستم برای درخواست خود استفاده کنند و ۲ نفر دیگر به خاطر مشکل دار بودن این فرایند، اصلا آن را امتحان نکردند.

 

 

برگزار کنندگان این نظرسنجی پس از بررسی یافته‌های خود در طول ۵ هفته از پانزدهم مارس به این نتیجه رسیدند اگر روند ثبت این درخواست‌ها آسان‌تر بود، ۸.۹ تا ۱۳.۹ میلیون نفر دیگر می‌توانستند درخواست مزایای بیکاری بدهند. یعنی رقم واقعی بیکارشدگان در پی شیوع کرونا بیش از ۴۰ میلیون نفر است.

 

«تعداد رسمی تقاضا برای بیمه بیکاری احتمالاً بسیار کمتر از تعداد واقعی مشاغلی است که از دست رفته اند».

 

نظرسنجی موسسه سیاست اقتصادی آمریکا از سیزدهم تا بیست و چهارم مارس انجام شد و ۲۵ هزار کاربر بالغ اینترنت در آمریکا را هدف قرار داد. اکثر شرکت کنندگان در این نظرسنجی یعنی بیش از ۶۸ درصد از آن‌ها گفتند درخواست بیمه بیکاری نداده‌اند، چون می‌توانند شغل خود را حفظ کنند و بیش از ۱۵ درصد خود را مستحق این مزایا نمی‌دانستند./ تسنیم

کلمات کلیدی: کرونا آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار