نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

رقم واقعی بیکارشدگان آمریکا در پی شیوع کرونا

رقم واقعی بیکارشدگان آمریکا در پی شیوع کرونا افزایش نرخ بیکاری در آمریکا به خاطر همه گیری ویروس کرونا احتمالاً بدتر از آن چیزی است که اطلاعات رسمی نشان می‌دهد، چون میلیون‌ها آمریکایی نتوانسته اند برای مزایای بیکاری ثبت نام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر،  تعداد کسانی که برای مزایای بیکاری ثبت نام کرده اند از ۲۶ میلیون نفر گذشته، فقط ۴.۴ میلیون تقاضا در هفته گذشته ثبت شده است. با افزایش تعداد کسانی که به دنبال کمک‌های مالی در بحبوحه بیکاری‌های ناشی از همه گیری ویروس کرونا هستند، برخی شکایت کردند که سیستم‌های آنلاین دولت با مشکل مواجه شده است.

 

طبق گزارش موسسه سیاست اقتصادی، درماندگی ناشی از روند ثبت این درخواست‌ها باعث کم شدن تعداد رسمی تقاضا برای مزایای بیکاری شده است. محققان این موسسه می‌گویند اگر این سیستم‌های آنلاین با مشکل مواجه نبود میلیون‌ها نفر دیگر می‌توانستند برای مزایای بیکاری درخواست بدهند، در حالی که فقط نیمی از درخواست کنندگان این مزایا را دریافت می‌کنند.

 

نتایج نظرسنجی آنلاین این موسسه که در روز پنج شنبه منتشر شد نشان داد از هر ده نفری که توانسته اند با موفقیت درخواست مزایای بیکاری را ثبت کنند، سه نفر نتوانستند از این سیستم برای درخواست خود استفاده کنند و ۲ نفر دیگر به خاطر مشکل دار بودن این فرایند، اصلا آن را امتحان نکردند.

 

 

برگزار کنندگان این نظرسنجی پس از بررسی یافته‌های خود در طول ۵ هفته از پانزدهم مارس به این نتیجه رسیدند اگر روند ثبت این درخواست‌ها آسان‌تر بود، ۸.۹ تا ۱۳.۹ میلیون نفر دیگر می‌توانستند درخواست مزایای بیکاری بدهند. یعنی رقم واقعی بیکارشدگان در پی شیوع کرونا بیش از ۴۰ میلیون نفر است.

 

«تعداد رسمی تقاضا برای بیمه بیکاری احتمالاً بسیار کمتر از تعداد واقعی مشاغلی است که از دست رفته اند».

 

نظرسنجی موسسه سیاست اقتصادی آمریکا از سیزدهم تا بیست و چهارم مارس انجام شد و ۲۵ هزار کاربر بالغ اینترنت در آمریکا را هدف قرار داد. اکثر شرکت کنندگان در این نظرسنجی یعنی بیش از ۶۸ درصد از آن‌ها گفتند درخواست بیمه بیکاری نداده‌اند، چون می‌توانند شغل خود را حفظ کنند و بیش از ۱۵ درصد خود را مستحق این مزایا نمی‌دانستند./ تسنیم

کلمات کلیدی: کرونا آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار