اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

ماجرای انتشار فهرست شهرهای سفید

سخنگوی وزارت بهداشت، در ارتباط با انتشار فهرست شهرستان های سفید از شیوع کرونا، توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 05
کد خبر: ۴۲۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، کیانوش جهانپور، بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

وی در ابتدا با عنوان این مطلب که تا کنون ۸۰۴۷۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند، گفت: ایران جزو پنج کشور صدر نشین در زمینه بهبودی مبتلایان به کووید -۱۹ است.

 

جهانپور درباره بازگشایی مساجد و بقاع متبرکه، افزود: در مناطقی که سفید اعلام شود تا وقتی که سفید بمانند، امکان برگزاری نماز جمعه و جماعت، حضور در بقاع متبرکه و بازگشایی حرم‌های مطهر را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهیم داشت، اما شرط اول سفید اعلام شدن این مناطق است.

 

وی تاکید کرد: در مناطق سفید مادامی که وضعیت سفید ادامه داشته باشد، افراد می‌توانند به صورت معدود و مشروط به پروتکل‌های بهداشتی برخی مراسم و تجمعات مذهبی را برگزار کنند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: البته ذکر این نکته لازم است که در مناطق سفید، برگزاری منبر، دعا، توزیع افطاری، شربت، چای، سخنرانی و.... نباید انجام شود. صرفاً افراد با سجاده شخصی حضور پیدا می‌کنند. در عین حال وضوخانه مساجد هم تعطیل است. در این شرایط نباید حتی در مناطق سفید انتظار عادی شدن شرایط را داشته باشیم. آنچه مدنظر ما است هیچ شباهتی با آنچه در روزهای عادی ماه رمضان برگزار می‌شود، نخواهد داشت.

 

وی درباره انتشار فهرست شهرهای سفید، گفت: سیاست وزارت بهداشت این نبود که به صورت متمرکز اسامی مناطق سفید را اعلام کند. منبع رسمی هم این مناطق را اعلام نکرده است و قاعدتاً در این صورت ما پاسخگو نیستیم.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر