پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد

اقامه نماز جمعه در ۱۵۷ شهر

پس از حدود دو ماه وقفه به سبب شیوع ویروس کرونا، از امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۹، فریضه عبادی سیاسی نماز جمعه برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 08
کد خبر: ۴۲۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر،  پس از حدود دو ماه وقفه به سبب شیوع ویروس کرونا، از امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ۹۹، فریضه عبادی سیاسی نماز جمعه در ۱۸۰ پایگاه در ۲۳ استان کشور که وضعیت مطلوب‌تری به لحاظ دفع کرونا دارند، برگزار می‌شود.

 

شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت با صدور اطلاعیه شماره ۱۱ این شورا اعلام کرد با تلاش شبانه روزی مسئولان دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط، کادر درمان، مدافعان سلامت، نیرو‌های جهادی و داوطلبان مردمی، در مدیریت بیماری کووید ۱۹، افتخاری بزرگ برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در شرایط تحریمی به ثبت رسید و هرچند با کنترل بیماری فاصله داریم، لیکن از این هفته شاهد بازگشایی تدریجی مساجد و مصلی‌ها در مناطق سفید کشور خواهیم بود.

 

این اطلاعیه با تاکید بر اینکه نماز جمعه تا اطلاع ثانوی در مراکز استان‌ها اقامه نخواهد شد، تصریح کرده است بر اساس فهرست رسمی و اعلامی از سوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا، در ۲۳ استان و ۱۳۲ شهرستان، مجموعاً ۲۹۴ نقطه از فیوضات معنوی اقامه مجدد نماز‌های جماعت در مساجد بهره‌مند خواهند بود و از این میان، چشم‌مان به جمال مؤمنین در ۱۸۰ پایگاه نمازجمعه از تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ روشن خواهد شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر