شرط بازگشایی دانشگاه‌ها بعد از ماه رمضان-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

شرط بازگشایی دانشگاه‌ها بعد از ماه رمضان

معاون آموزشی وزیر بهداشت و رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا به زمان بازگشایی احتمالی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: اگر وضعیت اپیدمی کرونا با همین منوال پیش برود و روز به روز روند آن کاهنده باشد، احتمالا بعد از ماه مبارک رمضان ستاد کرونا اجازه بازگشایی دانشگاه را می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 09
کد خبر: ۴۲۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علی اکبر حق دوست افزود: تقویم پیشنهادی آموزشی را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارایه کردیم و موافقت مشروط مسئولان مرتبط را گرفتیم؛ اگر این ستاد پس از رصد به این جمع بندی برسد، دانشگاه‌ها را هدفمند با برنامه ریزی بازگشایی خواهیم کرد. به عبارتی اگر شرایط به همین شکل به سمت کاهش موارد ابتلا پیش برود و اپیدمی جدیدی مشاهده نشود، این کار انجام می‌شود.

 

رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا تاکید کرد: شرایط، قوانین و مقررات به گونه‌ای است که کمترین فشار و استرس به دانشجویان و خانواده‌های آنان وارد شود.

 

حق دوست با اشاره به اینکه حضور و غیاب دانشجویان در این دوره اجباری نخواهد بود، افزود: دانشجویان می‌تواند تک درس یا کل ترم تحصیلی خود را حذف یا درس خود را ناتمام اعلام کنند و در ترم تحصیلی بعد آن را ادامه دهند.

 

وی با اشاره به اینکه سیستم آموزشی فعالانه بحث آموزش مجازی را دنبال خواهد کرد، گفت: اگر درسی در دانشگاه‌ها به صورت مجازی در حد قابل قبول ارایه شده باشد، فقط چند جلسه برای رفع اشکال آن درس برگزار می‌شود و در نهایت امتحان آن درس برگزار می‌شود.

 

امتحانات حضوری برگزار می‌شود

وی ادامه داد: تا الان برنامه‌ریزی‌ها به این صورت است که امتحانات حضوری برگزار شوند. اگر شرایط شیوع بیماری به همین روال ادامه پیدا کند و روند ابتلا کاهشی باشد، امتحانات در تیرماه برگزار می‌شود و از این بایت خطر جدی دانشجویان را تهدید نخواهد کرد.

 

حق دوست ادامه داد: امتحانات جامع دانشجویان پزشکی هم بر اساس تقویم زمانی مشخص از انتهای تیرماه تا انتهای تابستان خواهد بود. به جز یک مورد که در مهرماه برگزار خواهد شد.

 

معاون آموزشی وزیر بهداشت افزود: این موضوع به شرطی است که شرایط با همین روند ادامه پیدا کند و با وضعیت جدیدی مواجه نشویم. در آن صورت بسته به اتقضائات پیش آمده، همه این موارد می‌تواند تغییر کند.

 

وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا با ما خواهد بود و موضوعی نیست که یک یا دو ماهه تمام شود، گفت: شاید مهرماه سال جاری شرایط بحرانی تری داشته باشیم و باید خودمان را برای این وضعیت آماده کنیم تا مشکلی برای روند آموزشی دانشجویان پیش نیاید.

 

حق دوست ادامه داد: طبیعی است که آموزش را نمی‌توان مدت خیلی طولانی تعطیل کرد؛ ما باید راه‌های مقابله با این خطر را به دانشجویان آموزش دهیم و با مدیریت مطلوب ضمن کنترل استرس، فرایند آموزشی در کشور را از سر بگیریم./ ایرنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار