دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

شرط بازگشایی دانشگاه‌ها بعد از ماه رمضان

معاون آموزشی وزیر بهداشت و رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا به زمان بازگشایی احتمالی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: اگر وضعیت اپیدمی کرونا با همین منوال پیش برود و روز به روز روند آن کاهنده باشد، احتمالا بعد از ماه مبارک رمضان ستاد کرونا اجازه بازگشایی دانشگاه را می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 09
کد خبر: ۴۲۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علی اکبر حق دوست افزود: تقویم پیشنهادی آموزشی را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارایه کردیم و موافقت مشروط مسئولان مرتبط را گرفتیم؛ اگر این ستاد پس از رصد به این جمع بندی برسد، دانشگاه‌ها را هدفمند با برنامه ریزی بازگشایی خواهیم کرد. به عبارتی اگر شرایط به همین شکل به سمت کاهش موارد ابتلا پیش برود و اپیدمی جدیدی مشاهده نشود، این کار انجام می‌شود.

 

رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا تاکید کرد: شرایط، قوانین و مقررات به گونه‌ای است که کمترین فشار و استرس به دانشجویان و خانواده‌های آنان وارد شود.

 

حق دوست با اشاره به اینکه حضور و غیاب دانشجویان در این دوره اجباری نخواهد بود، افزود: دانشجویان می‌تواند تک درس یا کل ترم تحصیلی خود را حذف یا درس خود را ناتمام اعلام کنند و در ترم تحصیلی بعد آن را ادامه دهند.

 

وی با اشاره به اینکه سیستم آموزشی فعالانه بحث آموزش مجازی را دنبال خواهد کرد، گفت: اگر درسی در دانشگاه‌ها به صورت مجازی در حد قابل قبول ارایه شده باشد، فقط چند جلسه برای رفع اشکال آن درس برگزار می‌شود و در نهایت امتحان آن درس برگزار می‌شود.

 

امتحانات حضوری برگزار می‌شود

وی ادامه داد: تا الان برنامه‌ریزی‌ها به این صورت است که امتحانات حضوری برگزار شوند. اگر شرایط شیوع بیماری به همین روال ادامه پیدا کند و روند ابتلا کاهشی باشد، امتحانات در تیرماه برگزار می‌شود و از این بایت خطر جدی دانشجویان را تهدید نخواهد کرد.

 

حق دوست ادامه داد: امتحانات جامع دانشجویان پزشکی هم بر اساس تقویم زمانی مشخص از انتهای تیرماه تا انتهای تابستان خواهد بود. به جز یک مورد که در مهرماه برگزار خواهد شد.

 

معاون آموزشی وزیر بهداشت افزود: این موضوع به شرطی است که شرایط با همین روند ادامه پیدا کند و با وضعیت جدیدی مواجه نشویم. در آن صورت بسته به اتقضائات پیش آمده، همه این موارد می‌تواند تغییر کند.

 

وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا با ما خواهد بود و موضوعی نیست که یک یا دو ماهه تمام شود، گفت: شاید مهرماه سال جاری شرایط بحرانی تری داشته باشیم و باید خودمان را برای این وضعیت آماده کنیم تا مشکلی برای روند آموزشی دانشجویان پیش نیاید.

 

حق دوست ادامه داد: طبیعی است که آموزش را نمی‌توان مدت خیلی طولانی تعطیل کرد؛ ما باید راه‌های مقابله با این خطر را به دانشجویان آموزش دهیم و با مدیریت مطلوب ضمن کنترل استرس، فرایند آموزشی در کشور را از سر بگیریم./ ایرنا

 

ارسال نظر