دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رضایت دانشجویان از وضعیت کرونایی!

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: براساس پژوهش های انجام شده حدود ۴۰ درصد دانشجویان از شرایطی که کرونا ایجاد کرد نسبتا راضی بودند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، منصوره سادات صادقی در نشست خبری که امروز در ساختمان مرکزی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برگزار شد، گفت: بر اساس بررسی های به عمل آمده، افرادی که دارای بیماری زمینه ای و سیستم امینی ضعیف تر هستند، بیشتر دچار مشکلات ناشی از کرونا می شوند.

 

وی افزود: اگر دانشجویان به خاطر تاب آوری، مسئولیت پذیری و خود مراقبتی، سیستم ایمنی ضعیف تری داشته باشند، بیشتر در معرض خطر قرار می گیرند.

 

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: براساس پژوهش های انجام شده حدود ۴۰ درصد دانشجویان از شرایطی که کرونا ایجاد کرد نسبتا راضی بودند، بیش از ۵۰ درصد دانشجویان در دوران کرونا نگران سلامت خانواده ها بودند.

 

وی ادامه داد: به همین منظور پویش ترم کرونا راه اندازی شد و بیش از هزار اثر از دانشجویان دریافت کردیم. یک کار بزرگ دیگری نیز ۶ فروردین انجام دادیم که راه اندازی کمپین بزرگ دانشجویی «در خانه می مانیم» بود که با سه گام «چگونه گذراندن دوران قرنطینه»، «راه های افزایش نشاط و تاب آوری فردی و اجتماعی» و همچنین «ایران را سرشار از همدلی کنیم» همراه بود.

 

صادقی ادامه داد: بیش از ۱۵۰ مرکز مشاوره و بهداشت در این پویش فعال شدند و بیش از ۳۰۰۰ اثر به دست ما رسید و مراسم اختتامیه آن را دراین ایام برگزار خواهیم کرد.  

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر